Soul33 napisał(a):Ciekawe, że od początku wziąłeś to na poważnie, włącznie z pierwszym pytaniem. A całość jest jedynie humorystyczna.Krytykuję próbę nadużywania funkcji moda celem robienia z ogólnego tematu poletka swoich prywatnych żartów/eksperymentów/prowokacji, zwłaszcza, kiedy na forum, zgodnie z wytycznymi administracji, może istnieć tylko jeden temat homo. Powinien on być wolny od tego typu manipulacji. W dupie mam prowokację exodima, chodzi wyłącznie o elementarną uczciwość. Zresztą zasłanianie się prowokacją/żartem jest tylko żałosna próbą usprawiedliwienia się. "Żart" nadal trwa, zobaczymy jak długo, bo oczywiście jak rozumiem również exodim będzie o tym decydował...
Soul33 napisał(a):Zadziwiające, jak słabo rozumiesz ludzi. Choć teraz to już nihil novi.Z takimi bzdetami to nie do mnie, ja z coraz większą nagonką i zarzutami o rozpierdalanie przez ciebie innego forum nie mam nic wspólnego. Sam sobie na to solidnie zapracowałeś. Tym niemniej życzę ci dalszych sukcesów na tym polu, bo tamto forum jest gówno warte