Goodboy napisał(a):Poza tym zachodnie źródło,Goodboy nie wierzy źródłom zachodnim? Opiera się na badaniach Chińczyków? Zdziwniej i zdziwniej...
Goodboy napisał(a):nie dość, że niezweryfikowane,Goodboy mi nie odpowie, bo jednak sprzedał mi tego ignora, niemniej ciekaw jestem, i to bardzo, na czym polega "weryfikacja źródeł naukowych". Skoro peer review nie wystarcza. Jak wygląda procedura takiej weryfikacji i kto jej dokonuje?
Goodboy napisał(a):nie zaaprobowane przez jakąkolwiek organizację zdrowiaJak pragnę zdrowia, ten typ ma zerowe pojęcie o nauce. : ))) A jak zostanie zaaprobowane (za dwadzieścia lat, może pięćdziesiąt), to co on zrobi? Niech mu ktoś wytłumaczy, że buduje na piasku, a powinien na skale. ; )
Goodboy napisał(a):Mapa homofobii w Europie.Tej mapce czegoś brakuje, przez co jest bezwartościowa. Daję plusa temu, kto napisze, czego. : )
Goodboy napisał(a):przez żadną instytucję naukową nie zaaprobowanego badaniaOdżizas. Jakby ktoś tego nie wyłapał: Goodboy uważa, że uniwersytet nie jest instytucją naukową.
In my spirit lies my faith
Stronger than love and with me it will be
For always
Orkiestra!
Stronger than love and with me it will be
For always
Orkiestra!