GoodBoy napisał(a):Póki co mamy szereg lepiej zweryfikowanych badań, które świadczą o czymś innym.Na jakiej podstawie oceniasz, że lepiej zweryfikowanych? Przejrzałeś recenzje?
GoodBoy napisał(a):Hę? Gdzie niby robią z siebie ofiarę?You fight like a cornered rat.
GoodBoy napisał(a):Ktoś kto zakłada, że homo jest tak samo normalną orientacją jak hetero, nie wnosi takich postulatów, traktując równo obie strony, czyli każdy ma na starcie to samo i ewentualnie potem się bawimy w badanka.Odżizas. Homoseksualizm jest orientacją seksualną, a nie wychowaczą. Ktoś, kto zakłada równość wszystkich orientacji, nie feruje kar za stosunki homoseksualne (co robi np. Autor Biblii). Nie musi natomiast automatycznie przyzwalać na adopcję dzieci przez pary homoseksualne.
GoodBoy napisał(a):To oczywiste, że w społeczeństwie wysoko homofobicznym (patrz Polska na mapce), będę atakiem sporej grupy nienawistników.Przejrzyj-no sobie forum pod kątem takich ataków na Ciebie oraz Nonkonformisty i El Commediante. Hm?
A mapka (niestety, nikt na plusa sobie nie zasłużył) jest kompletnie nieprzydatna z braku legendy. Podającej nie tylko znaczenie poszczególnych kolorów (w punktach, czy procentach, czy jak oni to jeszcze mogli liczyć), ale również sposób naliczania tych punktów/procentów/whatever. Takie mapki robione "po uważaniu" to malowali anoni (nie mylić z Anonymous) na 4chanie.
GoodBoy napisał(a):Niepotrzebnie wczuwasz się w rolę tatusia, który chce pouczać swoje dzieci.OIDP pisałeś coś kiedyś, że zawarłes jakieś męskie przyjaźnie z heterykami. No więc wisz-rozumisz... nie, to nie.
GoodBoy napisał(a):Zaczęło się bodaj od wiary.Na wierze nie chciałeś mi uwierzyć, że pilaster dzieli ludzi na "zrobionych z dźwięczącej stali i zrobionych z ptasiego gówna" i zarzucałeś mi bezpodstawne bluzgi, dopóki nie zaprezentowałem dosłownego cytatu z pana p.
GoodBoy napisał(a):Chciałeś mi wmówić, że nie wiem co to peer reviews.Dlaczego kłamiesz?
In my spirit lies my faith
Stronger than love and with me it will be
For always
Orkiestra!
Stronger than love and with me it will be
For always
Orkiestra!