@Soul33
Jak tam kursik? Coś widzę nie bardzo przynosi efekty... Byłem ostatnio na forum, twoje notowania lecą na łeb na szyję, a przecież tylko ja miałem mieć do ciebie obiekcje
Uwaga, robię wyjątek i odpisuję trollowi
Jak tam kursik? Coś widzę nie bardzo przynosi efekty... Byłem ostatnio na forum, twoje notowania lecą na łeb na szyję, a przecież tylko ja miałem mieć do ciebie obiekcje

Uwaga, robię wyjątek i odpisuję trollowi
Witold napisał(a):Odnośnie tego typu wstawek w postach TrollBoya...Oczywiście nie zrozumiałeś. SW jest strasznie złakniony pikantnych szczegółów z mojego życia. Po drugie uważa, że mój świat kręci się wokół dupy, no to przynajmniej niech chłopak ma ku temu argumenty.
Jak to było?
- jeśli oceniam lesbijki i gejów na podstawie stereotypów, czyli tego, co się o nich mówi i co “wszyscy wiedzą” – jestem homofobem;
http://www.homoseksualizm.org.pl/dzien-w...asto-2010/
No, prosimy, jeszcze więcej tekstów o jego gejowskich gaciach i jego gejowskich stosunkach. Niektórzy mogą jeszcze być niedostatecznie przekonani do stereotypu geja zboczeńca, który nie może ani chwili wytrzymać bez opowiadania o swoim gejowskim seksie. Różowa czcionka w postach też może pomóc.
Witold napisał(a):TrollBoy to szerzyciel homofobii. Umyślnie czy nie, to właśnie robi.Spodziewać się heteronormy w specjalnie dedykowanym homo temacie, to już jest szczyt bezczelności tego trolla :lol2: I oczywiście to geje mają tę heteronormę przed homofobami kultywować, co by się biedak jakimś tekstem nie zniesmaczył, wchodząc do homotematu. Twoja logika zawsze mnie powalała, dlatego większość twoich postów zlewam ciepłym moczem, jedynie czytając je z politowaniem.