GoodBoy napisał(a):Oczywiście nie zrozumiałeś. SW jest strasznie złakniony pikantnych szczegółów z mojego życia. Po drugie uważa, że mój świat kręci się wokół dupy, no to przynajmniej niech chłopak ma ku temu argumenty.
Wniosek, że twój świat kręci się w okół dupy bierze się właśnie z tego co wypisujesz.
Zresztą co innego ci pozostaje jak mózg już dawno skapitulował.
Cytat:Spodziewać się heteronormy w specjalnie dedykowanym homo temacie, to już jest szczyt bezczelności tego trolla :lol2:
Temacie do dyskusji o homoseksualizmie, a nie do opowiadania przez gejów o swoim seksie gejowskim i swojej bieliznie.
Cytat:I oczywiście to geje mają tę heteronormę przed homofobami kultywować, co by się biedak jakimś tekstem nie zniesmaczył, wchodząc do homotematu.
Hetero na ogól też nie opowiadają o swojej sferze intymnej byle gdzie, to nie jest forum erotyczne. Homo zresztą też nie, co innego zawodowi "geje", a może należałoby raczej użyć słowa "pedały" - którzy poza swoją seksualnością żadnej innej tożsamości nie mają.
Cytat:Twoja logika zawsze mnie powalała, dlatego większość twoich postów zlewam ciepłym moczem, jedynie czytając je z politowaniem.
Czytaj - "na zadawane przez ciebie pytania nie odpowiadam, bo demaskują moje kłamstwa"
Ustawę trudniej zakłamać, niż "oficjalne stanowisko nauki", co?