Stary Werter napisał(a)::rotfl:Stwierdzeniem, iż mój świat rzekomo kręci się wokół dupy, jak również nieustającymi próbami dyskutowania o mnie, a nie nt. meritum poruszanych spraw. Teraz wreszcie dostałeś argumenty, których szukałeś
A gdzieżeś ty taką myśl u mnie wyczytał? : )))

Witold napisał(a):Temacie do dyskusji o homoseksualizmie, a nie do opowiadania przez gejów o swoim seksie gejowskim i swojej bieliznie.Wypraszam sobie! Nigdzie o mojej bieliźnie nie opowiadałem. Mam wymieniać homofobiczne kółeczko piszące namiętnie o seksie analnym gejów wchodzące do tego tematu właśnie po to, by sobie popisać jak geje się w dupki posuwają?
Witold napisał(a):Hetero na ogól też nie opowiadają o swojej sferze intymnej byle gdzie, to nie jest forum erotyczne. Homo zresztą też nie, co innego zawodowi "geje", a może należałoby raczej użyć słowa "pedały" - którzy poza swoją seksualnością żadnej innej tożsamości nie mają.Odpowiadam, bo mnie urzekłeś... Zastanów się, po co my geje mielibyśmy burzyć w kimś takim jak ty - zawodowy troll homofob, stereotypy o gejach? Sądzisz, że będzie nam to potrzebne do zrównania praw homo z hetero?
Wściekłe Gacie napisał(a):a Ty masz jakiś fetysz pedo-religijnyOdezwał się ten, który go nie ma, wielki fan tego tematu i znaffca gaydaru