GoodBoy napisał(a):Ty mnie nie musisz lubić i wcale tego nie oczekuję, nie jestem masochistą. Inną sprawą jest, że robisz to dlatego, że nie daje się manipulować twoim kłamstwom. Radzę ci też nie oczekiwać, że uda ci się wkupić w stronę jakichkolwiek gejów, czytających twoje posty nt. homoseksualizmu, gdzie sugerujesz, że to przypadłość i coś nienormalnego, a geje to odmieńcy.
Kłamstwom? Może zacytuj mnie w momencie w którym kłamię? Tak dla jasności. No i podaj kontekst rzecz jasna.
Nienormalnym odmieńcem to ty jesteś nie homoseksualni. Z resztą nie wiem po jaką cholerę z tobą piszę. Wymyślasz sobie jakieś kryteria każesz mi udowadniać że homo nie mogą wychowywać dzieci. Zamiast dyskutować na temat wypisujesz jakies brednie mataczysz, manipulujesz. Nie czytasz linków. Nie potrafisz wykazać gdzie w badaniach tkwi błąd. Nie potrafisz nawet uzasadnić dlaczego badania proadopcyjne są w porządku. Poza linkowaniem nie potrafisz uzasadnić własnego stanowiska. Nie odpisujesz na całe posty tylko na ułamki. No i kłamiesz jak choćby wtedy gdy pisałeś liczbą mnogą o badaniach.
Cytat:Brednie to teraz znów piszesz, wmawiając mi, że uważam, że nic poza manifestacjami nie robimy. To ty tak uważasz, ale mi nie wciskaj swoich kitów. Myślałem, że skorzystałeś z google, bo potem już do tego nie wracałeś, ale proszę bardzo http://mylilefeluke.blogspot.com/2013/03...dpali.html Oczywiście sam nigdy nie udowodniłeś swoim kłamliwych pomówień nt. 3 konkretnych badań przytaczanych przez APA, oraz rzekomego faktu finansowania ich przez lobby LGBT. Potrafisz kłamać nt. środowiska LGBT, udawać, że jesteś ślepy i nie widzisz postępującej emancypacji, oraz próbować kumplować się z kimś, kogo orientację postrzegasz jako "przypadłość", a jego samego za "odmieńca". Ciekawe, czym jeszcze nas zaskoczysz
Ach ta pamięć Kubusia Puchatka Napisałem:
ja napisał(a):Wszystkie poza LGBT? Wszystkie oprócz tego walczyły, na prawdę a nie udawały cierpiętników. Najpierw jednostki ośmieliły prześladowanych aktami rozpaczy następnie dopiero wychodzili na ulice. Nie na odwrót. Wychodzili masowo tylko tchórze czujący że ci co przetarli szlaki załatwili co mogli. Sami nijak się do zwycięstw nie dołożyli.
Napisali w Twoim linku:
lin napisał(a):Nowy dokument o włoskim geju Alfredo Ormando którzy podpalił się w Watykanie w 1998 roku w proteście kościoła katolickiego sprawie stanowiska na temat homoseksualizmu.
Za link zwracam honor czy co ty tam masz. Znalazł się jeden odważny człowiek, prawdziwie rozumiejący na czym polega oddanie własnym przekonaniom. Postawa naprawdę imponująca.
powtórzę żebyś nie zapomniał:
Cytat:Wychodzili masowo tylko tchórze czujący że ci co przetarli szlaki załatwili co mogli. Sami nijak się do zwycięstw nie dołożyli.
link napisał(a):Manifestacja środowiska LGBT na Placu św. Piotra w rocznicę śmierci Alfredo Ormando. Jak podkreśla Fabrizio Marrazzo, prezes Arcigay, włoskiej organizacji LGBT, która corocznie organizuje manifestacje przypominającą o przesłaniu Ormando,/
Czyli to co pisałem, jeden odważny przetarł szlaki a reszta chce się podłączyć. Sami nie maja nic do stracenia, nie dają przykładu tylko korzystają z tego poświęcenia. Ohydne. No i jak żeś se wymyślił że mam Ci odpisywać na trzy badania z dupy wzięte. Jak nic takiego nie pisałem. Obiecałem znaleźć multum o stanowisku przeciwnym dodałem krytykę tych twoich pseudo badań. No ale to się nie liczy... Przecież w tamtych badaniach kłamstw i braku metodologii nie ma. Są tylko trudności.
Cytat:To, że jesteś ślepy to już nie nasz problem. Tobie można mówić ile nowych krajów zalegalizowało związki homo tylko w tym roku. Jak do ściany.
Mnie nie obchodzi ile, ale jakie mieli powody by je zalegalizować. Wiesz że poglądy się zmieniają razem z prawami, a te razem z partiami politycznymi. Wystarczy żeby doszła do władzy partia konserwatywno-nacjonalistyczna i wszelkie wyjęczane prawa, pójdą do kosza. Bo prawa zdobywa się siłą. I tylko możność ich utrzymania bez pomocy państwa zapewnia ich trwałość.
Cytat:Rozumiem, że wydumałeś sobie jakąś teoryjkę. Spoko, mógłbym to nawet zrozumieć. Ignorancji oczywistych faktów nie rozumiem, a wszystkie fakty świadczą na korzyść LGBT, a nie twoich wynurzeń.
Jakie fakty? Że dochodzi do absurdów. Fałszowane niepełne wyniki badań są uznawane za rzetelne mimo nie spełniania kryteriów naukowości. No to są fakty. A nie wymysły Trolla. Jak nie odpowiesz mi na zarzuty merytorycznie, przedstawiając dowody na to że zalinkowane przeze mnie badania spełniają kryteria metodologii. To naprawdę sam się ośmieszasz. Twierdząc że to tylko trudności.
Sebastian Flak