Neuromancer napisał(a):Bóg z Tobą. Jak wyjmujesz z kontekstu to naprawdę nie ma o czym rozmawiać. Gdzie w cytatach odniesienia do kontekstu? Tam dalej była mowa o lewactwie. Prawda?Jeszcze się chcesz wybielać? No i co z tego, że o lewactwie? Takim samym jestem lewakiem co i trollem. O właśnie mi się przypomniało, że jestem też aktywistą wstrętnego LGBT. Przywary napisałeś ogólnie, o czym świadczy choćby liczba mnoga. W przypadku "przypadłości" też nie pisałeś bezpośrednio do mnie, ale nawet jakbyś pisał, niczego to nie zmienia w sensie, że postrzegasz homoseksualizm jako przypadłość właśnie. Zresztą potem łaskawie zgodziłeś się używać "orientacja seksualna", dopiero po wytknięciu.
Neuromancer napisał(a):Z resztą każdy inteligentny użytkownik tego forum wie że łżesz. I przy odrobinie dobrej woli sam sprawdzi. Bóg z Tobą.Oczywiście, tak jak normalnym gejem jest tylko przeciwnik LGBT i adopcji oraz aprobata uzyskiwania praw mniejszości poprzez rozlew krwi, zgadzający się w kwestiach homo z Neuromancerem. Każdy kto się nie zgadza jest debilem, odmieńcem i posiada przypadłość, a nie orientację.
Stary Werter napisał(a):Udowodnij to aktywnością w innych wątkach.Ach to tu Cię boli. Moje życie "kręci się wokół dupy" dlatego, że większość postów poczyniłem w jednym temacie :lol2: Tylko nie przypominam sobie, by kiedykolwiek nazywał się on dupczenie między facetami, tylko homotematy/posty, ze wszelkimi zagadnieniami, a nie tylko seksem, o którym najbardziej namiętnie piszą rzekomo najmniej zainteresowani...
Stary Werter napisał(a):Bo mi się taki styl życia nie podoba. Uważam, że jest głupi i głupotę promuje, a głupota winna być bolesna. W twoim nowym wspaniałym świecie mam prawo do wyrażania swoich opinii, czy mam nawijać jak wiernopoddańcza, feudalna katarynka?Nie musisz mnie pytać o pozwolenie
Co jest takiego głupiego w tym, że ktoś ma hedonistyczne podejście do seksu? Znowu musisz mnie oświecić, bo nic głupiego w tym nie widzę.Stary Werter napisał(a):Dolary przeciw orzechom, że nie będzie. Choćby dlatego, żeby nie upodobnić się do wroga.Duchowny kierujący tłumem krzywdzącym innych nie będzie potępiony przez osoby tolerancyjne/empatyczne? To chyba największy absurd jaki poczyniłeś w swojej forumowej karierze
Dolary przeciwko... oczywiście deal!Stary Werter napisał(a):Ale ateizmu jakoś ani nie demonstrują, ani nie deklarują. Mają go "w dupie" jeszcze głębiej.No i? To przecież nie zagraża w żaden sposób ateizmowi, tylko klerowi, który ma nieskrywane zmartwienie, że jego owieczki nie żyją tak jak powinny. Ateiści mogą tylko przyklasnąć

Stary Werter napisał(a):Rzeczywiście, jak do ściany. Ale stwierdzenie ciekawe. Kolega Goodboy najpierw nawija jak nakręcony całymi miesiącami: cztery nogi... pardon: homoseksualizm dobry, homofobia zła - i nie uważa tego za moralną ocenę? Coś mi sie zdaje, że tymi dwoma krótkimi zdaniami podważył wszystkie swoje wysiłki "edukacyjne".Chyba mnie źle zrozumiałeś. Nie odbieram Ci prawa do własnej moralności. Jedynie pytam jakie miałeś na mysli konsekwencje a propos Twojej wcześniejszej odpowiedzi?