GoodBoy napisał(a):Ach to tu Cię boli. Moje życie "kręci się wokół dupy" dlatego, że większość postów poczyniłem w jednym temacie :lol2: Tylko nie przypominam sobie, by kiedykolwiek nazywał się on dupczenie między facetami, tylko homotematy/posty, ze wszelkimi zagadnieniami, a nie tylko seksem, o którym najbardziej namiętnie piszą rzekomo najmniej zainteresowani...Nie, chodzi mi o to, żebyś pokazał, że potrafisz dyskutowac o czymkolwiek innym niż seksualność, w dodatku swoja własna. O książkach, o Bogu, o Wszechświecie, o studiach, o... no do cholery, dowcip jakiś opowiedz, jest taki specjalny temat na dole. A ty tylko dupa i dupa. Co, wyprzesz się może, że cały Boży dzień (jesli nie dwa) przekonywałeś wszystkich z zapałem, że heteryków anal kręci? Naprawdę nie masz innych tematów do rozmowy?
GoodBoy napisał(a):Nie musisz mnie pytać o pozwolenie(westchnienie) Różnica jest taka, jak między lampką wina do obiadu, a chlaniem piwska pod murem. Tutaj kultura i wykwint, a tu...Co jest takiego głupiego w tym, że ktoś ma hedonistyczne podejście do seksu? Znowu musisz mnie oświecić, bo nic głupiego w tym nie widzę.
GoodBoy napisał(a):Duchowny kierujący tłumem krzywdzącym innych nie będzie potępiony przez osoby tolerancyjne/empatyczne? To chyba największy absurd jaki poczyniłeś w swojej forumowej karierzeUwaga, napiszę to capsowanym boldem: JESTEŚ CHAMEM, a osoby tolerancyjne/empatyczne nie. Dlatego nie pójdą w słownej eskalacji tak daleko, jak ty się zapędzasz co drugi post.Dolary przeciwko... oczywiście deal!
GoodBoy napisał(a):No i? To przecież nie zagraża w żaden sposób ateizmowi, tylko klerowi, który ma nieskrywane zmartwienie, że jego owieczki nie żyją tak jak powinny. Ateiści mogą tylko przyklasnąćHipokryzja to hołd składany przez występek cnocie. Hierarchów - ale takich mądrych, w Watykanie jeszcze pewnie trochę ich zostało - mało obchodzi, co katolicy robią po cichu, byle gębą wyznawali kanony wiary i byle wpływy "z tacy" starczały na utrzymanie kościołów. I byle dało się z tej statystycznej masy wyławiać ludzi wiernych i oddanych, którzy będą potrafili świadczyć o Jezusie swoim życiem. A ateiści są różni, kwadratowi i podłużni, ale wątpię czy trafisz na takiego, który gębą uzna, że cieszy go faktyczne poparcie udzielane jego ideom przez hipokrytów. Bo wiesz, męczeństwo za wiarę to jednak kanon naszej kultury. A ateiści uważają się za jej awangardę...
GoodBoy napisał(a):Chyba mnie źle zrozumiałeś. Nie odbieram Ci prawa do własnej moralności. Jedynie pytam jakie miałeś na mysli konsekwencje a propos Twojej wcześniejszej odpowiedzi?No toś się dowiedział. I?
In my spirit lies my faith
Stronger than love and with me it will be
For always
Orkiestra!
Stronger than love and with me it will be
For always
Orkiestra!

Co jest takiego głupiego w tym, że ktoś ma hedonistyczne podejście do seksu? Znowu musisz mnie oświecić, bo nic głupiego w tym nie widzę.