GoodBoy napisał(a):Udział biorę również w innych tematach, choć rzadziej, ale jednak nie możesz mi zarzucać, że nie.Tu masz rację. Przepraszam i wycofuję się ze stanowiska, że "tylko dupa".
Trzynaście tematów, a każdy inny. Więcej mi się nie chce kopiować.
GoodBoy napisał(a):Ja nie traktuję neta jak real i nie ma poczucia obowiązku, szczególnie w necie, gadania na każdy temat. Od pozostałych kwestii mam fora hobbystyczne/tematyczne.Zgoda, ale Typowi napisałeś coś o wizerunku.
GoodBoy napisał(a)::lol2: Bo kręci(westchnienie) Tak, tyle że chodziło o anal z mężczyzną w roli pasywnej, a w każdym razie tak cię rozumieli twoi oponenci.Dywagować można jedynie o ilości heteryków, których to kręci, a nie samym fakcie.
GoodBoy napisał(a):A co jak ktoś lubi jedno i drugie? I po co w ogóle Twoja rozkmina krytyki na ten temat? Ty se lubisz tak, a inni wolą inaczej. O gusta się chcesz kłócić?Ja traktuję Potęgę smaku Herberta serio... a poza tym użeram się z trollem. Z trollami i o gustach... ale wspomnij wielkiego Nietschego: O gustach się nie dyskutuje, a ja twierdzę, że całe życie jest kłótnią o gusta.
In my spirit lies my faith
Stronger than love and with me it will be
For always
Orkiestra!
Stronger than love and with me it will be
For always
Orkiestra!

Dywagować można jedynie o ilości heteryków, których to kręci, a nie samym fakcie.