GoodBoy napisał(a):Ostatnio Doda znana ze swojego ateizmu i wstrętu przed religiami, w szczególności tą katolicką, poszła do wróżki.Znana raczej ze swojego zakłamania. Gdy umarł Jan Paweł II Wielki to w wywiadach często-gęsto powtarzała jak to ona jest wierząca, jak to się codziennie modli, "wymęczyła" nawet "hit" "Znak Pokoju"

exodim napisał(a):Niestety, Witold ma rację. Jeśli ty jesteś reprezentantem środowisk homoseksualnych i w takiej roli tu występujesz, to tylko pogłębiasz mój negatywny i niechętny stosunek do tych środowisk. Myślę, że wiele osób z tego forum ma podobne odczucia do tej kwestii.Zdziwicie się pewnie, że ja, tę półtorej dekady temu naprawdę byłem przyjaźnie nastawiony do gejów, wręcz im kibicowałem. Ale właśnie dzięki takim "homoedukatorom" i ich działalności totalnie zmieniłem kurs.
Dobra robota edukatorzy! Zapewne jeszcze niejedną osobę nawrócicie na "homofobizm"

Cytat:Uwaga: nie jesteś żadnym edukatorem, tak jak wyżej napisałem: niczego się od ciebie nie dowiedziałem, oprócz tego, że tobie podobni mentalnie są zagrożeniem dla stabilności społeczeństwaJa się dowiedziałem w sumie tyle, że jestem "homofobem" (no a jakże inaczej) i stanowię zagrożenie dla nowego, pięknego, kolorowego świata.
"Marian zataczając się wracał jak zwykle znajomym chodnikiem do domu. Przez zamglone od całonocnej popijawy oczy widział mieszkańców Skórca bezskutecznie uganiających się choćby za kromką jakiegokolwiek pieczywa. Na razie było jednak cicho."
Jan Oborniak "Bankiet w piekarni" (zbiór opowiadań pt: "Krzyk ciszy", wyd. Opoka, Warszawa 1986)
Jan Oborniak "Bankiet w piekarni" (zbiór opowiadań pt: "Krzyk ciszy", wyd. Opoka, Warszawa 1986)