SPROSTOWANIE DO KŁAMSTW TROLLA:
Fragmenty moich wypowiedzi zmanipulowane przez Trolla:
Jak widać wypowiedź ucięta i wyrwana z kontekstu.
Moja wypowiedź w pełnym kontekście:
Moja odpowiedź:
Wypowiedź o lewactwie i jego sposobie traktowania samych siebie. Żeby nie było, pisałem i do tego sprostowanie. Brzmiało tak:
Jak widać znów ucięta wypowiedź i wyrwana z kontekstu... No cóż jak się nie ma dowodów trzeba je stworzyć. I dobrać tak by pod wynik pasowało
A tak napisałem:
Nie dość że nie jest to cytat o homoseksualistach w ogóle, to jeszcze pocięty i pogrubiony tak jak sobie UberTroll wymyślił że będzie świadczyć przeciw mnie... To już takie świństwo. Jakiego po najgorszym męcie można się tylko spodziewać. Ciekawe ile czasu zajęło UberTrollowi takie kombinowanie?
A żeby było śmieszniej to odpowiedź tego odpustowego manipulanta była taka:
EDIT:
Widząc kolejną porcję kłamstw dorzucam link mówiący o tym kim są Queerspawn, bo na pewno nie homoseksualistami...
http://pl.wikipedia.org/wiki/Queerspawn
Jak widać Troll znów łże. I wmawia sposobem Goebbelsa rzeczy nie wypowiedziane...
Bezczelny kłamca i manipulator. Przekręcający i wyrywający z kontekstu cudze wypowiedzi. Tak postępując wystawiasz sobie laurkę nie mi. Czy ty myślisz że użytkownicy tego forum nie wiedzą że manipulujesz? Nie zamierzam polemizować z Trollem, więc to mój ostatni post jaki do Ciebie odnoszę. No idziękuję żeś mi oszczędził przytaczania tych wszystkich postów. Taki wredny "homofob" jak ja nie miałby czasu prostować wszystkich tych manipulacji. Znalezienie i pogrubienie tych fragmentów w taki sposób żeby wyglądały na to że zawierają co innego niż w nich jest zajęło ci ze trzy godziny, pewnie... Ale manipulowanie faktami, to Twój chleb powszedni. Co się dziwić, lewactwo w działaniu.
Fragmenty moich wypowiedzi zmanipulowane przez Trolla:
GoodBoy napisał(a):Neuromance napisał(a):No jak się traktuje własną przypadłość jak upośledzenie to zależy im chyba na państwowym papierku mówiącym że jest inaczej.
Jak widać wypowiedź ucięta i wyrwana z kontekstu.
Moja wypowiedź w pełnym kontekście:
DziadBorowy napisał(a):No właśnie. Bo skoro niby LGTB walczy o odpowiednie prawa takie jak prawo spadkowe itp i dostaje projekt ustawy która im to gwarantuje a nagle okazuje się, że to nie te prawa były najważniejsze tylko samo słowo "związek" to o co chodzi? Mają jakieś wrażenie, że ich związki są gorsze od związków homo i potrzebują państwowego papieru który podniesie w ich oczach wagę takich relacji czy jak? A może o to, że aktywistom LGTB wcale nie chodzi o to aby króliczka dogonić ale aby go ciągle gonić bo całkiem nieźle z tego gonienia można się utrzymać ??
Moja odpowiedź:
Neuromancer napisał(a):No jak się traktuje własną przypadłość jak upośledzenie to zależy im chyba na państwowym papierku mówiącym że jest inaczej. Lewacy tak mają, bez papieru państwa nie ma prawa istnieć cokolwiek, a jak istnieje i nie ma pieczątki to jest nieważne.
Wypowiedź o lewactwie i jego sposobie traktowania samych siebie. Żeby nie było, pisałem i do tego sprostowanie. Brzmiało tak:
Neuromancer napisał(a):No to napiszę orientacji. Zadowolony. Tyle że jedno słowo w kontekście nic nie zmienia. Przecież proszenie a właściwie jęczenie i skamlenie o to co jak piszesz się wam należy to nic innego jak lewactwo w działaniu. Pisałem już o tym. Zamiast brać co wasze, musi być w majestacie prawa uregulowane i opieczątkowane. To żałosne podejście a jeszcze to że musi być zapis o "związku" to już całkiem. Traktowanie siebie samych jak kogoś gorszego i konieczne istnienie w każdej pierdółce papierka i regulacji mówiącej że całe środowisko gorsze nie jest. To budzi śmiech politowania i nasuwa skojarzenia z syndromem oblężonej twierdzy i jakimiś kosmicznymi kompleksami.
GoodBoy napisał(a):Neuromancer napisał(a):Jakie myślenie życzeniowe? Fakt że z odmieńców czy to faktycznych czy urojonych grupy społeczne się śmieją i gnębią.
Jak widać znów ucięta wypowiedź i wyrwana z kontekstu... No cóż jak się nie ma dowodów trzeba je stworzyć. I dobrać tak by pod wynik pasowało

A tak napisałem:
Neuromancer napisał(a):Jakie myślenie życzeniowe? Fakt że z odmieńców czy to faktycznych czy urojonych grupy społeczne się śmieją i gnębią. Sam GB narzeka że Tak trudno, że tak źle a tu się okazuje że nie... Nieprawda gdy ktoś o innych poglądach na interesujące GB rzeczy, pisze to samo...
Queerspawn, pewnie nie ma negatywnego wydźwięku?
Nie dość że nie jest to cytat o homoseksualistach w ogóle, to jeszcze pocięty i pogrubiony tak jak sobie UberTroll wymyślił że będzie świadczyć przeciw mnie... To już takie świństwo. Jakiego po najgorszym męcie można się tylko spodziewać. Ciekawe ile czasu zajęło UberTrollowi takie kombinowanie?
A żeby było śmieszniej to odpowiedź tego odpustowego manipulanta była taka:
GoodBoy napisał(a):Neuromancer napisał(a):Jakie myślenie życzeniowe? Fakt że z odmieńców czy to faktycznych czy urojonych grupy społeczne się śmieją i gnębią. Sam GB narzeka że Tak trudno, że tak źle a tu się okazuje że nie... Nieprawda gdy ktoś o innych poglądach na interesujące GB rzeczy, pisze to samo...
Queerspawn, pewnie nie ma negatywnego wydźwięku?
No cóż, nigdy nie jest tak dobrze, aby nie mogło być lepiej
EDIT:
Widząc kolejną porcję kłamstw dorzucam link mówiący o tym kim są Queerspawn, bo na pewno nie homoseksualistami...
http://pl.wikipedia.org/wiki/Queerspawn
Wikipedia Queerspawn napisał(a):Queerspawn (ang. dziwne nasienie) – pochodzące z języka angielskiego określenie dziecka, posiadającego obydwóch rodziców tej samej płci i wychowywanego przez nich. Spotykane dość rzadko nazewnictwo powstało jako efekt książki Abigail Garner, Families Like Mine[1]. Abigail Garner była wychowywana w Minnesocie przez dwóch ojców.
Jak widać Troll znów łże. I wmawia sposobem Goebbelsa rzeczy nie wypowiedziane...
Bezczelny kłamca i manipulator. Przekręcający i wyrywający z kontekstu cudze wypowiedzi. Tak postępując wystawiasz sobie laurkę nie mi. Czy ty myślisz że użytkownicy tego forum nie wiedzą że manipulujesz? Nie zamierzam polemizować z Trollem, więc to mój ostatni post jaki do Ciebie odnoszę. No idziękuję żeś mi oszczędził przytaczania tych wszystkich postów. Taki wredny "homofob" jak ja nie miałby czasu prostować wszystkich tych manipulacji. Znalezienie i pogrubienie tych fragmentów w taki sposób żeby wyglądały na to że zawierają co innego niż w nich jest zajęło ci ze trzy godziny, pewnie... Ale manipulowanie faktami, to Twój chleb powszedni. Co się dziwić, lewactwo w działaniu.
Sebastian Flak