DziadBorowy napisał(a):A w artykule można przeczytać wyraźnie słowa tego gościa:Bo przecież sąsiedzi to całe otoczenie, w którym się wychowywał :lol2: O tym, że kluczową rolę odegrało otoczenie, a nie sama rodzina, świadczą poniższe słowa:
frondzia napisał(a):Zdaniem Lopeza takie wychowanie pozostawia psychiczne piętno: trudniej znaleźć przyjaciół, kariera zawodowa jest zakłócona, niekiedy ratunku szuka się w alkoholu, narkotykach, hazardzie czy przypadkowych kontaktach seksualnych.
frondzia napisał(a):"Nie mam żadnych zaburzeń psychicznych czy biologicznych. Po prostu wychowałem się w tak specyficznej atmosferze, że byłem niemal przeznaczony do funkcjonowania w społeczeństwie jako wyrzutek"
DziadBorowy napisał(a):Jak byk z tego wynika, że problemem było to, że właśnie wychowywany był przez matkę i jej homoseksualną partnerkę, przez co miał problemy z adaptacją do otoczenia.Matki własnie dlatego były problemem, ponieważ ich model rodziny nie był akceptowany przez otoczenie. To oznacza, że nie one same w sobie stanowiły problem, tylko piętno otoczenia. O swoich matkach źle się nie wypowiedział, ani o tym, że go źle wychowywały.
Od razu tłumaczę , że słowo bynajmniej nie oznacza tego samego co przynajmniej, bo mam wrażenie, żeś z takich co te dwa pojęcia uważają za tożsame.
DziadBorowy napisał(a):Ale to doskonale pokazuje styl działania LGTBowskich zamordystów. Jeżeli adopcja przez pary homo przejdzie i okaże się, że jednak dzieci tak wychowywane mają problemy w porównaniu z dziećmi z normalnych rodzin to znajdą się nowe przejawy homofobii.I teraz odwróć sobie te sytuację. Przeciwnicy adopcji homo będą wykorzystywać argument przeciw adopcjom, zrzucając wszelkie ewentualne problemy na model rodziny homo, a nie piętno otoczenia. Dlaczego z góry odrzucasz taki scenariusz? To króliczek jest winien, że dał się złapać lisowi, nie lis że go zagryzł!
DziadBorowy napisał(a):Coraz bardziej jestem zwolennikiem polityki zera ustępstw. Twój homoseksualizm to Twój problem - radź sobie z nim sam. Państwo oczywiście nie powinno tego karać ale żadnych przywilejów im nie dawać. Bo jak im da się palec wezmą całą rękę.Ja od początku podkreślam i w żadnej mierze się z tym nie kryję, że chodzi o rękę. Jakbym chciał tylko palec to bym musiał sam o sobie myśleć w gorszych kategoriach. Jako, że homoseksualizm jest calkowicie normalną orientacją, a z gejami i lesbijkami wszystko wprorządku, nie widze najmniejszego powodu, byśmy mieli dostać tylko palec, a nie absolutnie wszystko co do joty to co mają hetero.
DziadBorowy napisał(a):Po pół roku jego działalności na tym forum jestem ich gorącym przeciwnikiem. Ciekawe czy za kolejne pół roku uda mu się doprowadzić do tego, że zacznę domagać się penalizacji takich zachowań jako zagrożenia dla społeczeństwaZły adres, jakie pół roku? Ledwo co się pojawiłem i po kilku postach pierdoliłeś to samo co teraz, a teraz pierdolisz, że zmiana nastąpiła po pół roku. Tak naprawdę żadna zmiana nie nastąpiła, a najzwyczajniej w świecie obnażyłeś swoje prawdziwe oblicze względem homo. I za to jak najbardziej mogę przyjąć wyrazy uznania![]()
Stary dobra robota !!!