CreatedMind napisał(a):Nosh kurwa...
Czy udajesz sklerozę ?
Ile razy do mnie pisałeś gdzieś ze jesteś administratorem i ty decydujesz.
Gdzie tam jest mowa o braku bezprawności jako usprawiedliwieniu dla moich działań? Przecież to co napisałeś wprost wskazuje jak jest - ja decyduję i się nie usprawiedliwiam (zgodnie z deklaracją, którą złożyłem jakiś czas temu). Moje działania nie potrzebują żadnej sankcji i już. Bardziej wprost nie da się tego napisać.
CreatedMind napisał(a):Najświeższe wspomnienie to moje wyjebanie z podforum i do dzisiaj nie wiem za co oprócz tego ze "uznaliście ze lepiej bym tam nie pisał".
No właśnie - czyli nie usprawiedliwialiśmy się. Podjeliśmy decyzję, wykonaliśmy ją i nie usprawiedliwialiśmy jej w żaden sposób, w szczególności nie pisaliśmy, że wszystko jest OK, bo takie działanie nie było bezprawne.
I to tyle w temacie.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd