idiota napisał(a):A tu jeszcze dla uzupełnienia kolejny tekst, którego nasz edukator nie będzie umiał przeczytać:A tu przykłady szczęśliwych rodzin homo. Tego nie pokaże ani pch24, ani frondzia:
http://www.pch24.pl/mezczyzna-wychowany-...610,i.html
Adam_S napisał(a):A robotnik jest częścią ruchów robotniczych (tych spod znaku sierpa i młota) nawet jak głosuje na JKM i spluwa na dźwięk słowa komunizm, jasne...Manipulujesz. Sierp i młot to byli konkretni ludzie. LGBT oznacza wyłacznie ludzi o orientacji innej niż hetero. I nic więcej nie oznacza.
Adam_S napisał(a):Lol, czy żeby być aktywistą na rzecz jakiejś ideologii czy opcji politycznej trrzeba być zatrudnionym przez jakąś organizację? Nie sądzę...Ja piszę jako członek LGBT, a nie jako pracownik konkretnej organizacji gejowskiej.
Adam_S napisał(a):Tylko że dziwnym zbiegiem okoliczności z tego co widzę poglądy jakie reprzentujesz nie różnią się w żaden znaczący sposób od tych reprezentowanych przez ww. organizacje gejowskie.Lol, to z którymi się jeszcze zapoznałeś, poza tym, które wymieniłem? Co o nich możesz powiedzieć? Wymieniłem tylko garstkę. Oczywiście, że większość gejów sympatyzuje z ruchami LGBT, kibicując procesowi emancypacji. Tacy jak Ty próbują podzielić środowisko, stwarzając wrażenie, że wstrętnych aktywistów utożsamiających się z LGBT jest garstka, a większość "przeciętnych gejów" stanowią osoby... o zgrozo, podzielające poglądy homofobów i rzygające na samą myśl o skrócie LGBT :lol2: Na poprzedniej stronie zrobiłem ci listę jak to mniej więcej wygląda.
Logicznie rzecz biorąc sugerujesz w ten sposób że "przeciętny gej" jest właśnie takim "nieformalnym" aktywistą LGBT, co stoi w zgodzie z tym, co piszesz na temat przynależności wszystkich homoseksualistów do ruchu LGBT, niezależnie od tego czy im się ten ruch podoba czy nie.
Adam_S napisał(a):Czyli podsumowując, zgadzasz się z nimi we wszystkich znaczących kwestiach, rozpowszechniasz ich poglądy, choć formalnie do nich nie należysz. W takim razie jesteś aktywistą LGBT. Nie zawodowym aktywistą, ale jednak.Ale nie ruchow LGBT, a jedynie członkiem społeczności LGBT, który się udziela na forum i obnaża homofobię u typów, którzy przybierają maski pozornego gay-friendly'zmu, a tak naprawdę realizują homofobię i traktują gejów jak pieski, które mają się słuchać swojego Pana, zgadzając się na zaoferowanie nam co najwyżej jakiś ochłapów. czegoś, co koło regulacji związków partnerskich z prawdziwego zdarzenia nigdy nie leżało.