GoodBoy napisał(a):Manipulujesz. Sierp i młot to byli konkretni ludzie. LGBT oznacza wyłacznie ludzi o orientacji innej niż hetero. I nic więcej nie oznacza.LGBT tak. Ruch LGBT to też konkretni ludzie o konkretnych poglądach.
GoodBoy napisał(a):Ja piszę jako członek LGBT, a nie jako pracownik konkretnej organizacji gejowskiej.Ale ich sympatyk - jak najbardziej.
GoodBoy napisał(a):Lol, to z którymi się jeszcze zapoznałeś, poza tym, które wymieniłem? Co o nich możesz powiedzieć? Wymieniłem tylko garstkę.No własnie usiłuję się zapoznać, i pytam po raz trzeci - jakich znaczących kwestiach nie zgadzasz się z ruchem LGBT? Jak dotąd takich pogladów nie podałeś.
GoodBoy napisał(a):Oczywiście, że większość gejów sympatyzuje z ruchami LGBT, kibicując procesowi emancypacji. Tacy jak Ty próbują podzielić środowisko, stwarzając wrażenie, że wstrętnych aktywistów utożsamiających się z LGBT jest garstka, a większość "przeciętnych gejów" stanowią osoby... o zgrozo, podzielające poglądy homofobów i rzygające na samą myśl o skrócie LGBT :lol2: Na poprzedniej stronie zrobiłem ci listę jak to mniej więcej wygląda.Mało mnie interesuje jaki procent gejów podziela stanowisko ruchu LGBT a jaki procent nie. Ważne jest że w jednym ani drugim wypadku na pewno nie jest to 100%.
GoodBoy napisał(a):Ale nie ruchow LGBT, a jedynie członkiem społeczności LGBT, który się udziela na forum i obnaża homofobię u typów, którzy przybierają maski pozornego gay-friendly'zmu, a tak naprawdę realizują homofobię i traktują gejów jak pieski, które mają się słuchać swojego Pana, zgadzając się na zaoferowanie nam co najwyżej jakiś ochłapów. czegoś, co koło regulacji związków partnerskich z prawdziwego zdarzenia nigdy nie leżało.Nie interesuje mnie jaką nazwę czy tytuł preferujesz, patrzę na stronę praktyczną sytuacji. W praktyce rozpowszechniasz poglądy ruchu LGBT, a więc robisz to samo co aktywista tego ruchu by robił, ergo co za różnica jak się nazwiesz? Fakt, może i nie dostajesz za to forsy, ale to dla mnie żadna różnica że odwalasz ich robotę kompletnie za darmo. Niezrzeszony aktywista też aktywista. Prawdopodobnie ideowiec. Nie wiem co próbujesz osiagnąć twierdzeniem że aktywistą ruchu LGBT nie jesteś - być może chcesz sobie nadać fasadę neutralności, ale jeśli jeszcze nie zauważyłeś, nikt się na nią nie nabiera, więc szkoda tego wysiłku i udawania.
Nations do not survive by setting examples for others. Nations survive by making examples of others.