Stary Werter napisał(a):Sadzę, że jako zacietrzewieniec (łagodnie mówiąc) mijasz się tu z prawdą...
GoodBoy napisał(a):Napisał heteryk, wielki znaffca społeczności LGBTLudzie, przyjrzyjcie się temu zdaniu. Potem przyjrzyjcie się mojemu. A potem przyjrzyjcie się zdaniu Goodboya jeszcze raz.
On się właśnie mianował społecznością...
GoodBoy napisał(a):To pytanie nie do mnie, bo jak pisałem nie jestem członkiem żadnej organizacji LGBT.To po co w ogóle zabierasz głos "w imieniu"? Skąd wiesz, że LGBT faktycznie ciebie popierają? Że życzą sobie takiego reprezentanta? Chodziłeś z ankietą od forum do forum? : )))
GoodBoy napisał(a):Uważam, że taka jest specyfika ich działania. Po co tworzyć partię, która by musiała konkurować z innymi, kiedy można funkcjonować jako podmiot bezpartyjny, współpracujący ze wszystkimi ich wspierającymi.Bo takie są reguły gry w społeczeństwo. Mamy postulaty polityczne - idziemy z nimi do Parlamentu. A nie nadużywamy mechanizmów stworzonych w innym celu...
GoodBoy napisał(a):Wyliczenia pilastra, nie tylko w tej sprawie, zawsze były o kant dupy potłuc.No prosze. A gdzie dowody? Goodboy jak zwykle potrafi tylko rzucić oszczerstwo i liczyć, że trafiło na... no, mniej bystrego od niego.
In my spirit lies my faith
Stronger than love and with me it will be
For always
Orkiestra!
Stronger than love and with me it will be
For always
Orkiestra!