GoodBoy napisał(a):Zdaje się, że już się zapętliłeś zapominając o co tak naprawdę się rozbiega. To nie ja wymyśliłem sobie pojęcie wstrętnych aktywistów LGBT i to nie ja wmawiałem, że wiekszość pozostałych gejów to ci "normalni, przeciętni", którzy się brzydzą LGBT i oczywiście zgadzają z naszymi czołowymi homofobami z tego forum.A gdzie ja pisałem że większość gejów nie zgadza się z ruchem LGBT?
GoodBoy napisał(a):Atakując "aktywistów LGBT", de facto atakujesz 99% społeczności LGBT, więc równie dobrze możesz się nie fatygować w tytułach "LGBT", "ruchy LGBT", "aktywiści", bo jest to bez znaczenia.W takim razie będę atakował "99% społeczności LGBT", nie ma to dla mnie większego znaczenia jaki to procent.
A znaczenie jak najbardziej jest, bo uderza to Twój zwyczaj nazywania swoich przeciwników tzw. homofobami. A fakty są takie że na ten 1% (lub więcej, nie podałeś tu żadnych danych) mają wyjebane, co świadczy o tym, że ich problem nie leży z homoseksualistami, a z pewnym ruchem polityczno-ideologicznym.
Nations do not survive by setting examples for others. Nations survive by making examples of others.