GoodBoy napisał(a):Troszkę edukacji, jednak okazuje się, że nie tylko NGO http://rownetraktowanie.gov.pl/I tak to mniej więcej powinno wyglądać.
GoodBoy napisał(a):Lobbing - normalna, legalna i uznana w świecie forma forsowania swoich poglądów. Ty chcesz przypisać jej coś z definicji złego.Nie, nie chcę. Twierdzę tylko, że zajmujecie się lobbyingiem, ale nie przedstawiacie się jako lobbyści. Na Zachodzie jest to standard, że lobbysta ma w wizytówce napisane "lobbysta". A u nas? Panie, jaki tam ze mnie lobbysta. Ja tylko prezentuję swoje własne zdane, przypadkowo zgodne z...
GoodBoy napisał(a):I oczywiście nasi przeciwnicy nie zajmują się lobbingiem, wcale, a wcale.Nie mam nic do lobbowania, byle lobbysta ogłaszał się jako lobbysta.
GoodBoy napisał(a):Agenda polityczna? Jeżeli polityka powoduje brak emancypacji LGBT w prawie, to również polityki używa się do zmiany tego stanu rzeczy. I poza tym nie tylko polityka, lecz również, a może przede wszystkim nauka. To punkt wyjścia, łacznie z humanizmem/Prawami Człowieka są fundamentem działalności LGBT. Od tego naturalnie wychodzą cele polityczne.E tam. Najpierw było wam niewygodnie, bo wieszali na was wszystkie psy, jakie mogli znaleźć w okolicy. Potem poszliście z tym do fachowców, którzy sprzedali wam strategię w zarysie. A dopiero potem, jak wam coś zaczęło z tego wychodzić i namnożyli się jawni oponenci, zaczęliście szukać jakiegoś umocowania w prawie i kulturze. A nauka przyszła na sam koniec.
GoodBoy napisał(a):Dobrze, że przynajmniej nie postraszyłeś zoofilami, pedofilami, nekrofilami, islamistami, "bo skoro geje dostali", to oni wszyscy też przecież dostaną równe prawa...Bo i nie o straszenie mi chodzi w tym momencie.
A islamiści sami sobie wezmą, bez pytania nikogo o zdanie, jak tylko ich się odpowiednio dużo w Europie zbierze i namnoży. Trzeba będzie wyrżnąć Parlament, to wyrżną Parlament.
GoodBoy napisał(a):Stary Werter "nie pamięta, nie ma pojęcia", ale to ja mam się w pilastrowych wyliczeniach orientować, mam brać wyliczenia homofoba za z góry rzetelne i to mnie mają one cokolwiek obchodzić, tylko dlatego, że je zareklamowałeś :lol2:Liczby nie kłamią, bez względu na preferencje rachmistrza - o ile tylko są dobrze policzone. Stąd moje zaufanie i respekt wobec pilastra, który umocowania dla swoich poglądów szuka takiego, którego ruszyć się po prostu nie da. Zakrzyczenie takiego "elementa" kończy się przykro - weto na ideolo zakłada sama przyroda.
In my spirit lies my faith
Stronger than love and with me it will be
For always
Orkiestra!
Stronger than love and with me it will be
For always
Orkiestra!