DziadBorowy napisał(a):Czego konkretnie nie zrozumiałeś w dwóch pierwszych linkach z "trudnym słownictwem" ? Bo, że niewiele zrozumiałeś widać od razu.
Wszystko zrozumiałem, aczkolwiek w owijaniu w bawełnę ci teksańczycy mogą rywalizować z brukselczykami.
Cytat:Wokół badań Rangerusa różni pilnujący jedynie słusznej ideologii zrobili sporo zamieszania.
W postaci konkretnych zarzutów, do których w tym raporcie się nie odniesiono. Te kilka stron nawet nie próbuje podawać jakichś kontrargumentów.
Cytat:Zabawne, że wyznawcom jedynie słusznej ideologii nie przeszkadza chociażby to, że badania stwierdzające coś przeciwnego niż to Rangerusa były robione na jeszcze mniejszych i nielosowych próbach.
A to jest już kłamliwa insynuacja. Coś za co na ateiście powinny zacząć latać ostrzeżenia. Gdzie ja napisałem, że nie przeszkadza mi nierzetelność jakichś badań, bucu?
Pawcio napisał(a):Podoba mi się też ten ton wyższości Komedii i Goodboya. Są lepsi bo wyznają jedynie słuszną ideologię. A jak rzuci się im wyniki jakiś badań to zaraz leci tekst, że zostały zrobione przez homofoba
Kolejny kłamliwy śmieć. Gdzie ja napisałem, że Regnerus to homofob?