GoodBoy napisał(a):Bicz plisss, trochę logiki. Nonkomformista się bardziej z wami cacka i jest dyplomatyczny, co nie znaczy, że się z wami zgadzaJa się z nikim nie cackam, ale języka mi szkoda.A panowie, którzy wczoraj wzięli ślub we Francji to tylko geje, czy może już pedały?
Chcę dla środowiska LGBT zwyczajnych rzeczy:
- związków partnerskich,
- prawa do dziedziczenia po partnerze,
- prawa do dowiadywania się o niego w szpitalu /dostęp do dokumentacji medycznej i vice versa/,
- prawa do tego, by inni mogli bez lęku i obaw mówić /jestem gejem, jestem lesbijką, jestem bi/
- edukacji społeczeństwa /pogadanki w szkołach, więcej audycji na te tematy, sztuk teatralnych, filmów, seriali itd./
To tak dużo?
Dlaczegóż ktoś miałby ukrywać miłość, przywiązanie do drugiej osoby? Co jest niestosownego w kochaniu kogoś?
Powtórzę raz jeszcze, bo do niektórych nie dotarło: Związki partnerskie i to co powyżej nie stanowią żadnego zagrożenia dla nikogo! Zrozumcież to wreszcie!
Wściekłe Gacie napisał(a):I dlatego popełnił tyle postów? Bo chce mieć takie same prawa jak hetero? Dlatego idzie razem z komuchami ramię w ramię? Dlatego używa lewackiej nowomowy i atakuje Kościół?Jakżeż nie atakować wrogiej gejom organizacji, Wściekłe Gacie?
Nie można się cackać z Kościołem. Czas, by wreszcie zerwano konkordat, a biskupów wstawiono do kąta. Do tego trzeba jednak polityków z jajami, a nie tych liżących dupę Kościoła fagasów.
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".

A panowie, którzy wczoraj wzięli ślub we Francji to tylko geje, czy może już pedały?