Wściekłe Gacie napisał(a):Wcale nie. Obrazek pokazuje tylko jedną stronę medalu, czyli "koksów" czepiających się pedałów za to, że spokojnie sobie siedzą na ławeczce.Tzn. jakiej działalności? Kto wg. Wściekłych Gaci jest pedałem, a kto gejem? Pawcio zbył moje pytanie, może ty odpowiesz - czy panowie, którzy wczoraj wzięli ślub we Francji to tylko geje, czy może już pedały?
Nie pokazuje drugiej strony medalu, czyli działalności osobników pokroju Goodboya i ruchu LGBT.
Wściekłe Gacie napisał(a):Tak się stało, bo LGBT i feministki przejęła lewica. A był czas, żeby partie wolnościowe wzięły te grupy pod swoje skrzydła i odpowiednio nakierowały. Przecież takiemu LGBT czy femom z wolnościowcami po drodze. Niestety szansa została zaprzepaszczona.A co ma wolny rynek wspólnego z adopcjami to tylko jeden WG wie :lol2: LGBT zwisa i powiewa kto nas "przejmuje". W zachodniej Europie emancypacje prowadzą również konserwatyści, więc różnie to bywa.
Ja takim homoseksualistom, to jedyne czego bym odmówił to prawa do adopcji. A są tacy wolnorynkowcy(jak korsarz), co nawet i to by im dali.
Pawcio napisał(a):No skoro on jest za, a ja przeciw to kurwa trudno żeby się ze mną zgadzał.I właśnie dlatego ten kto się z tobą nie zgadza jest pedałem, a ten kto cię głaszcze po główce jest gejem. Pogrążasz się.