Wściekłe Gacie napisał(a):Dlatego używa lewackiej nowomowy i atakuje kościół?Niech kościół się odpierdoli od gejów to wtedy geje się odpierdolą od kościoła http://www.tvn24.pl/miller-oburzony-slow...492,s.html
Wściekłe Gacie napisał(a):Dlatego właśnie ruch LGBT jest szkodliwy.Małżeństwa homo same się do ustaw nie wprowdzają :] Jednak ruchy LGBT są pozytywne!

Pawcio napisał(a):Kurwa, ale Nonkonformista się ze mną nie zgadza :lol2:Próbujesz podzielić środowisko LGBT na gejów i pedałów. Mnie i El Comediante nazwałeś pedałami, Nonkonformistę gejem. Nie zgadzasz się z nami wszystkimi. Pytam po raz kolejny, czy panowie, którzy wzięli wczoraj ślub we Francji to geje, czy może już pedały?
Pawcio napisał(a):Dzisiaj związki partnerskie, jutro małżeństwa a po jutrze adopcje. Nie ma mowy.Cały czas jest o tym mowa i co rusz kolejne kraje zrównują prawa gejów z heteryckimi. Wake up sweetie.
Pawcio napisał(a):Dziedziczenie? NotariuszKoleś, który stawia w jednym rzędzie homoseksualizm z zoofilią pare postów wcześniej miał pretensje, że takich jak on nazywamy "homofobami" :lol2:
Widywanie też można załatwić z tego co wiem.
Edukujmy więc w takim razie o wszystkich odchyłach. Zoofilia itd.
DziadBorowy napisał(a):Ten argument jest akurat kiepski. Ślub też kosztuje.Nie tyle co stos umów regulujących każdą osobnę kwestię. Nie wspominjąc o tym, że to kosztuje więcej fatygi, wysiłku i formalności, a ja nie widzę powodu, bym musiał się w czymkolwiek bardziej faatygować od jakiegoś Dziada Borowego. Jestem człowiekiem wygodnym. Nie oczekuję nic więcej ponad to co mają heterycy i dlatego jestem "pedałem". Nawet Nonkonformista się już nim stał, mimo, że domaga się znacznie mniej...