cobras napisał(a):Co ci zefciu te kasjerki zrobiły, że tak cię boli to, iż w końcu będą miały jeden dzień w tygodniu wolny?Nic mi nie zrobiły. Dlatego i ja nie wpierdalam się w ich prywatne sprawy. Oczekuję też, żebyś Ty nie wpierdalał się w moje prywatne relacje z moim szefem.
Cytat:Problem w tym że niektórzy muszą.Skoro twierdzisz, że muszą, to przyznajesz się do bycia skurwielem, który odbiera ludziom coś, co jest im koniecznie potrzebne.
Cytat:Zresztą nie widzę żeby ludzie tak przejmujący się wzrostem bezrobocia na skutek tego zakazu, przejmowali się jednocześnie wzrostem ilości bezrobotnych na skutek wprowadzania kas samoobsługowych.Ja pierdolę - Ty naprawdę trollujesz tylko. Nie wierzę, żeby ktoś naprawdę twierdził, że "maszyny powodują bezrobocie".
Cytat:Chuj z dziećmi pracującymi w kopalniach, chodzi o wolność gospodarcząTy naprawdę wierzysz, że gdyby praca dzieci w kopalniach była dla kogokolwiek korzystna, to by dzieci w kopalniach nie pracowały? Jak można być tak naiwnym - trollujesz.