Stary Werter napisał(a):Ostatnio trafiło się dwóch takich w Helsinkach, co spuścili wpierdol dwóm kobietom i jednemu dziadkowi za to, że byli Finami. Jak wszyscy dobrze wiemy, stolica Finlandii jest favelą.
Trzy osoby w Helsinkach. Straszne!
Cytat:Rzecz normalna w gimnazjach. Przy czym nie trzeba się nosić niemodnie, starczy przeczytać wypracowanie pt. "Jak spędzałam wakacje".
Och straszne, toż to 3 (słownie: trzy) lata tortur! I to jakich! Nie zaproszą cię na imprezy ludzie z którymi i tak nie miałbyś co robić.
Cytat:Generalnie trzeba jaja mieć, a tu orientacja nie ma nic do rzeczy.
Myślę że mylisz posiadanie jaj z pokornym nadstawianiem karku.
Cytat:Mój borze, jedni w życiu mają z górki, drudzy pod górkę i jak świat światem, ta jedna rzecz się nie zmieni.
Gdyby wszyscy ludzie myśleli jak ty, pewnie nadal huśtalibyśmy się na drzewach.
Witold napisał(a):Jak często niechęć to zaakceptowania krytyki swojej ideologii, skłania to używania słowa "nienawiść", niezależnie czy ma ono jakikolwiek sens w danym kontekście.
Krytyka jest bezpodstawna z powodów jakie wymieniłem później. Obstawiłem że tego nie widzisz właśnie z powodu odczuwania niechęci.
Cytat:Witold twierdzi, że hołota istnieje wszędzie i że to, ze ktoś obrywa za bycie homo nie jest w żaden sposób bardziej oburzające niż to, że obrywa z dowolnego innego powodu.
JEŚLI obrywa z innego powodu. Poza tym skąd pewność, że obrywanie za homo jest wliczone w standard, a nie jest bonusem dodanym do standardu?
Cytat:A Commediante jak rozumiem uważa, że w Polsce przestępczości w ogóle nie ma, pobicia, ataki, w ogóle się nie zdarzają? A dodajmy jeszcze, że filmik o którym mówimy pokazuje tylko wyśmiewanie, ataki słowne - i tego też w Polsce nie ma? W szkołach tego nie ma?
A gdzie ja tak napisałem?