Wściekłe Gacie napisał(a):Top komentarz pod tym filmikiem :
"dobry pedal to martwy pedal"
:lol2::lol2::lol2:
Patrzcie na to:
1:58
RUDY PEDAŁ AHAHHAHAHAH
4:07 Wyłazi całe lewactwo z tej kampanii
Filmik widziałem wcześniej. Tak jak mówiłem takie kampanie mają wzbudzać poczucie winy. Okrutne świadectwa homoseksualistów z tą muzyczką w le "tititititititi" A potem "BĘDZIE DOBRZE JEAAAA"
Zabierałem się po raz enty do masakrowania postów Komedii, ale stwierdziłem, że ostatnia kolejka ekstraklasy jest lepsza.
Cytat:Jeśli tak twierdzisz...
Ja twierdzę, że przejmować należy się zawsze w takich sytuacjach.
Cytat:Słuchając tych ludzi wiem, czemu dostają wpierdol. Bo są słabymi jednostkami. To, że są homoseksualistami, nie ma tutaj większego znaczenia.
Oczywiście że tak. Jeśli ktoś ma kumpli, a po wyznaniu swojej orientacji tych kumpli traci to znaczy, że nigdy ich nie miał.
Cytat:Źle, korsarzu. Uczniowie zakładają, że skoro większość jest hetero to i ich kolega/koleżanka też musi być hetero, zatem o tym komunikować nie potrzeba.
A po co mówić, że jest się homo? Ot, choćby po to, by nie myślano o nas błędnie i zaliczano do heteroseksualistów, choćby po to, by uświadomić innym, że gej, lesbijka, bi, trans, to nie żadne monstra, tylko żywi, czujący ludzie. LGBT może edukować społeczeństwo, pokazując, że gej, lesbijka itd. to normalni ludzie. Jak ma to robić przy założeniu, że nikt o tym nie wie. Teoretyczny obraz geja to nie to samo, co widzieć go żywego tu i teraz. Prawda, korsarzu i spółko?
Darzę Cię sympatią, więc tym bardziej ubolewam, że gadasz głupoty. Nikt nie twierdzi, że homosie są inni. Wytłumacz mi dlaczego po Tobie się tak nie jeździ jak po Komediach czy Goodboyach? Bo jesteś taki jak my. KPH, Biedronie i inne tego typu wynalazki wpisują się w obraz opisany przez Wertera. "Jest nam źle, jesteśmy poniżani itd." Ci ludzie są strasznie agresywni. Wystarczy, że nie zgadzasz się z nimi i od razu lecą teksty o ciemnocie i homofobach. Mnie usiłowano wmówić, że wzywam do gazowania homoseksualistów i nazwano śmieciem. Dziwisz się więc, że jest taka niechęć do tych środowisk?