Gocek napisał(a):Jeżeli Żydzi, czy ktokolwiek robi macę z dzieci, to potępiam niniejsze praktyki. Jeżeli to czyni mnie antysemitą, to nim jestem.
To nie jest odpowiedź na moje pytanie. Zadam je więc jeszcze raz, może w końcu na nie odpowiesz:
Czy zdanie "Żydzi robią macę z chrześcijańskich dzieci" jest dowodem na to, że Żydzi robią macę z chrześcijańskich dzieci, tudzież są be?
To jest pytanie na które odpowiedź brzmi tak albo nie. Odpowiedz w końcu na nie.
Gocek napisał(a):Wiesz, to był wywiad. Przedstawiono argumenty ogólne.
Wiem, to był wywiad, a zatem trzeba było rzucić debilną propagandą, zamiast argumentami.
Gocek napisał(a):No tak, masz swoją, a tam to socjalizm jest be, a liberalizm wszystko super, nie ma kompromisów.
Nawet jeśli mam to przynajmniej nie próbuję Ci jej wciskać jako dowód na cokolwiek, w przeciwieństwie do Ciebie.
Gocek napisał(a):Gdzie ad personam? A prof. danej dziedziny nauki jest bardziej wiarygodny i profesura jest swego rodzaju autorytetem, więc argument zasadny.
Tu:
Jako Prof. Ekonomii, to jednak jego pyta się o te sprawy, a nie np: Śmierci Szczurów.
Wskazywanie, że Śmierć Szczurów jest zbyt głupi, żeby śmieć kwestionować zdanie prof. Kołodki, który powiedział, że neoliberalizm jest, bo je be, stanowi ad personam.
A argument z autorytetu jest o kant potłuc i zabroniony na podstawie Regulaminu.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd