GoodBoy napisał(a):Zapomnij. Musiałbym przystać na twoje wartościowanie na lepsze i gorsze związki ze względu na orientację. To nie ja probuję wartościować i to nie ja mam obiekcje, tylko Ty. Widziałeś gdzieś na sztandarach manifestacji LGBT słowo "prosimy"? O równość się walczy i jej domaga, żąda. Prosić to ja moge mojego sex-frienda, żeby mi loda zrobił.Innymi słowy jesteś osobą aspołeczną i prowadzisz ze społeczeństwem wojnę, w której padają ofiary. Tak?
GoodBoy napisał(a):No to SW będzie łaskaw wymienić tę jakże długą listę polityków, ideologów i różnej maści specjalistów domagających się z tego tytułu delegalizacji formalnych związków heteroseksualnych.Aha. W świecie Goodboya każdy związek kończy się rozwodem?
GoodBoy napisał(a):Oczywiście, że tak, a nawet należy - osoba z zespołem Downa za kierownicą to 100% sposób na wypadek drogowy.A osoba, która zamiast patrzeć na drogę obraca w głowie wyobrażenie męskiej dupy?
Zresztą nieważne. Proszę państwa, Goodboy właśnie przyznał, że ludzi wolno dyskryminować. A nawet należy. Parę postów wcześniej zaś podkreślił z całą mocą, że Konstytucja RP dyskryminacji na jakimkolwiek tle zabrania. Tyle jest warte dla niego prawo.
GoodBoy napisał(a):A mnie się też nie chce szukać w w ponad 100 stronach tematu, tylko po to, żebyś przeczytał i powiedział, że się nie zgadzasz. Ja to już wiem z góry, aczkolwiek te kryteria nie są niczym nowym, ani przeze mnie wymyślonym.Krótko mówiąc jesteś oszczercą. Rzucasz ciężkie oskarżenia, a potem nie chce ci się ich nawet uzasadnić.
Słuchajcie, nonkonf, El Com (Kirył?) - nonkonformista kiedyś odpisał mi, na moje obiekcje względem Goodboya w roli edukatora, że "ktoś to musi robić". Ja się z tym generalnie zgadzam. Ale dlaczego akurat on? Dlaczego akceptujecie jako swojego (samozwańczego) reprezentanta osobnika tak skrajnie zdemoralizowanego?
GoodBoy napisał(a):Nom, jak również wyzywają mnie od trolli, a gdzie indziej przez innych są w identyczny sposób określani i facepalmowani, a inni mnie bronią. Standard.Wow, cierpisz jak Chrystus.
GoodBoy napisał(a):Po co próbujesz teraz odwrócić sytuację? Właśnie nie jest i na tym polega problem Twojej logikiCzekam na uzasadnienie.
GoodBoy napisał(a):Wcześniej zantagonizowałeś moje założenie, że więcej ludzi będzie chciało oglądać ładne ciała niż zwłoki. Teraz dodajesz aspekt zadumy nad śmiercią, bo oczywiście w tym celu trzeba napawać wszystkich ludzi śniadym licem nieboszczyka... Mowa jest o estetyce wrażeń, a nie śmierci. Trup będzie dla większości ludzi mniej chętnie oglądanym widokiem niż fajne męskie ciałka, których oglądać chcą geje, laski oraz biseksy. Jak widać mamy do zaoferowania więcej funu i pozytywnych przekazów niż religijne spędy.Życie, proszę kolegi, nie sprowadza się li tylko do funu, a dupa nie jest żadnym pozytywnym przekazem - dupa to jest dupa, proszę kolegi. Karnawał zaś dlatego właśnie stanowi odpowiednik wykwintnej biesiady, że jest świętowany raz do roku, a nie na okrągło. To, co kolega teraz proponuje w zamian różnorodności i bogactwa ponad dwóch milleniów kultury, to jest zglajszachtowanie wszystkiego do tematów okołojebczych, i to w wydaniu wyrywania lachonów na wiejskiej dyskotece, żeby potem z nimi w krzakach albo wręcz w oborze... wiadomo, co. Taką przyszłość, proszę państwa, jest nam w stanie przyszykować Goodboy. Ktoś go w tym aspekcie jego "edukowania" popiera?
A estetyka wrażeń, proszę kolegi, zależy od tylu czynników, że mnie np. podobają się nagie foty Schwarzeneggera (robił kiedyś takie *), a zaprezentowane przez kolegę "fajne męskie ciałka", acz proporcjonalnie zbudowane - już nie.
For always
Orkiestra!
Stronger than love and with me it will be
For always
Orkiestra!