Soul33 napisał(a):To zwykła ksenofobia (ktoś już chyba o tym wspominał). Grupa ma tendencje do deprecjonowania odmienności. Tym bardziej, gdy jej członkowie czują się zagrożeni.
Nawet wczoraj, gdy na wiara.pl wszedł katolik homoseksualista, który chodzi na psychoterapię i próbuje się leczyć, to został zjechany, i to przez hetero (usunięto już te posty). Kilka miesięcy wcześniej jeszcze GoodBoy był i też go bynajmniej dobrze nie potraktował.
Takiemu to już ze wszystkich stron dowalą.
Mnie bardziej zastanawia jaki dzisiejszy psychoterapeuta nie boi się "leczenia" takiej osoby.
Niedługo przecież już legalne będzie tylko wmawianie homo ze ma być homo i ma być z tego "happy" a ktokolwiek chce zmienić homo w hetero będzie karany grzywną bądź więzieniem

WG napisał(a):Ja to będę nagrywał kamerą. Ktoś inny będzie wsadzał szczotę od kibla.
Ty to ja dodaje 300 złotych od mojej skromnej osoby (poważnie piszę) za współposiadanie praw autorskich i będziemy ten filmik sprzedawać różnym GoodBoyom
NONKONFORMSITO !!!!!!!!!!!!!
Jak na razie 500 złotych ci proponujemy za 5 minut filmu, co ty na to ??
5 minut przyjemności i masz 500 zeta.
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
-Konfucjusz