GoodBoy napisał(a):A ja byłem wychowywany w heteronormie, zewsząd atakowała mnie heteronorma, mam tatę i mamę, wszędzie wzorce pan+pani, hetero śluby, hetero pary na dyskotece, a mimo to jestem homo. Tak więc nie martw się, skoro mi "wpajano" tylko wzorce hetero, a zostałem homo, Ty byś również nie został kimś innym z powodów środowiskowych, choćbyś był nawet wychowywany przez gejów lub lesbijki.
A czy ja gdzie pisałem ze każdy wychowany u homo będzie homo ze mi znowu z takim "chuj wie czym" wyskakujesz ?
Ja po prostu nie twierdze arogancko ze nic na to nie ma wpływu oprócz genów i uwzględniam wiele czynników mogących miedz wpływ na seksualność dzieci.
A tutaj pierwszy znaleziony w google trop za tym ze możliwe iż jednak można na to wpływać nawet chociażby farmakologicznie.
Nie wiem czy to akurat w tym wypadku facet dostał za to odszkodowanie ale chyba tak.
http://www.technik.farmacji.pl/324/%E2%8...%E2%80%9D/
CytatZLinku napisał(a):Opisany przypadek to nie pierwszy przykład nieoczekiwanej rewolucji mentalnej wywołanej przez lek stosowany w chorobie Parkinsona. Pod koniec ubiegłego roku, brytyjskie media opisywały przypadek Petera Sheparda, u którego stosowanie leku znanego pod międzynarodową nazwą cybergoline doprowadziło do uzależnienia od seksu i rozwinięcia skłonności transseksualnych.No ale wy i tak lepiej wiecie ze to nie możliwe i oni pewnie wszyscy po prostu kłamią aby zarobić, nieprawdaż ? :roll:
Zresztą nie wiem po co ja w ogóle nawet tak ułamkowo staram się poważnie dyskutować, to nie ma sensu i cały ten temat to udowadnia...
Cytat:Właśnie my geje i środowisko, w którym dorastamy, jesteśmy najlepszym przykładem na obalenie twojej teoryjki.Ty się najpierw naucz czytać a nie do obalania się zabierasz...
nonkonformsita napisał(a):Gdyby tak El Commediante się wypowiedział i GoodBoy.
Kolego, włącz myślenie i po prostu pomyśl nad tym a nie czekasz na Gb i Komedianta aby coś odpowiedzieli.
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
-Konfucjusz