GoodBoy napisał(a):Powyżej post Nonkonformisty do homofoba Hastura. Czemu nie odpowiada, czyżby pytanie było niewygodne? Niech odpowie, a potem niech ktoś pokaże ten zakłamany bełkot Kyriosowi, z którym Hastur się podobno "kumpluje"Odnośnie posta nonkonformisty: miałbym wyjebane, choć starałbym się nie patrzeć (podobnie jak nie patrzę na kobietę i mężczyznę okazujących sobie czułość). I co teraz?
A na trzy moje wypowiedzi homofobiczne z tej dekady najwyraźniej nie mam co czekać, no ale czegóż można oczekiwać po takim śmieciu bez honoru jak Goodboy.
Śmierć Szczurów napisał(a):To nie oddaje istoty rzeczy - owo puste pole o którym rozmawiamy nie zostało porzucone ani utracone.No właśnie. Pole jest puste, bo właściciel celowo je karczuje. A przykład ze ścianami mieszkania jest o tyle nieadekwatny, że w przypadku zmiany właściciela mieszkania niewiele miałbyś do powiedzenia w sprawie jego dekorowania. Równie niewiele do powiedzenia w odpowiednich kwestiach będą mieli poprzedni właściciel lasu w moim przykładzie czy poprzedni "właściciele" Europy w hipotetycznej sytuacji, której ta metafora dotyczy.
Ono nie jest puste, bo nikt go nie chce, ono jest puste, bo jego właściciel chce żeby było puste.
Ja też nie chcę, żeby na niektórych ścianach w moim mieszkaniu coś wisiało, więc nie jest tak, wbrew temu co twierdzicie, że jak ktoś przyjdzie i będzie chciał mi coś powiesić to nie będzie mi przeszkadzać, że wiesza mi coś na ścianie, dla której chcę, żeby była pustą.
Cytat:Też będziesz wmawiał panu w glanach bez włosów na głowie, że tak naprawdę to on odczuwa brak włosów i chce mieć różowe włosy?Mówiąc trywialnymi słowy: potrzeba duchowości zawsze gdzieś istnieje i domaga się zagospodarowania.
Myślisz że dlaczego łysi rozpinają rozporek podczas jazdy na motorze?