Hastur napisał(a):Odnośnie posta nonkonformisty: miałbym wyjebane, choć starałbym się nie patrzeć (podobnie jak nie patrzę na kobietę i mężczyznę okazujących sobie czułość). I co teraz?Oh lol, ten homofobek jest zabawniejszy niż sądziłem.... Tzn, że w sytuacji rodzinnego lub przyjacielskiego spędu, Hastur ostentacyjnie zamyka oczy, aby przypadkiem nie zobaczyć jak panowie całują po rączkach, albo w policzek nie tylko facetów, ale też panie.
Hastur napisał(a):A na trzy moje wypowiedzi homofobiczne z tej dekady najwyraźniej nie mam co czekać, no ale czegóż można oczekiwać po takim śmieciu bez honoru jak Goodboy.Nie trzeba niczego odgrzebywać, cały czas dostarczasz nam dowodów swojej homofobii. Nie dalej jak 3 posty wstecz nazwałeś mnie "pedrylem". Jesteś żałosnym homofobem nie tylko dlatego, że masz debilne poglądy, bo są tu też tacy co też się nie zgadzają, a homofobami nie są, tylko za formę wygłaszania swojego bełkotu. Do tego cały czas łudzisz się, że jesteś w stanie mnie obrazić, co oczywiście nie oznacza, że nie zrobię report, ale takie coś jak ty nie jest w stanie mi ani podskoczyć, ani tym bardziej obrazić. Honoru za krzty nie masz i nie powinieneś o nim pisać. Nie wypowiadaj się nt. słów, których znaczenia nie znasz.