Cytat:Nie trzeba niczego odgrzebywać, cały czas dostarczasz nam dowodów swojej homofobii. Nie dalej jak 3 posty wstecz nazwałeś mnie "pedrylem". Jesteś żałosnym homofobem nie tylko dlatego, że masz debilne poglądy, bo są tu też tacy co też się nie zgadzają, a homofobami nie są, tylko za formę wygłaszania swojego bełkotu. Do tego cały czas łudzisz się, że jesteś w stanie mnie obrazić, co oczywiście nie oznacza, że nie zrobię report, ale takie coś jak ty nie jest w stanie mi ani podskoczyć, ani tym bardziej obrazić. Honoru za krzty nie masz i nie powinieneś o nim pisać. Nie wypowiadaj się nt. słów, których znaczenia nie znasz.A ja jestem homofobem czy nie?:lol2:
No i ta polityka miłości, której tak oczekują geje
Cytat:ale takie coś jak tyHomofob wg. Goodboya
Debilne poglądy + bełkot.
Czyli jak się z kimś nie zgadzasz to powiedz mu że ma debilne poglądy. Bawi mnie u lewaków to przekonanie, że to ICH poglądy są słuszne. Owszem, każdy tak uważa, ale jak dwóch ludzi siada do dyskusji to starają się przekonać do swoich racji. Dyskusja lewaka z prawakiem polega na tym, że prawak przekonuje, a lewak edukuje :lol2: bo jest święcie przekonany, że jak ktoś nie podziela jego zdania to jest zaściankowym faszystą i homofobem.
To nie jest dialog. To żądania w stylu "my wiemy lepiej i chuj"
Porównaniem Hastura do rzeczy skompromitowałeś się, co zrobiłeś już po raz tysięczny.
Na całe szczęście w Polsce tacy ludzie jak Ty nie spełnią swoich zachcianek.