Goodboy napisał(a):Nie trzeba niczego odgrzebywać, cały czas dostarczasz nam dowodów swojej homofobii. Nie dalej jak 3 posty wstecz nazwałeś mnie "pedrylem". Jesteś żałosnym homofobem nie tylko dlatego, że masz debilne poglądy, bo są tu też tacy co też się nie zgadzają, a homofobami nie są, tylko za formę wygłaszania swojego bełkotu. Do tego cały czas łudzisz się, że jesteś w stanie mnie obrazić, co oczywiście nie oznacza, że nie zrobię report, ale takie coś jak ty nie jest w stanie mi ani podskoczyć, ani tym bardziej obrazić. Honoru za krzty nie masz i nie powinieneś o nim pisać. Nie wypowiadaj się nt. słów, których znaczenia nie znasz.Bla, bla, bla. Ani nie udowodnisz mi homofobii, ani nie przyjedziesz na Śląsk, potrafisz tylko szczekać jak kundel.
@Śmierć Szczurów
Cytat:I tu właśnie tkwi błąd - rozmawiamy o tym czy właściciel ugoru, który chce, żeby to był ugór, będzie skłonny go oddać komuś pod zalesienie, a nie o tym co nabywca będzie mógł sobie z ugorem zrobić.No ale skąd to założenie, że od pierwotnego właściciela coś w tej kwestii zależy? Może musiał sprzedać las, żeby spłacić długi :roll: Zresztą to by się nawet zgadzało, bo za różnorakie długi współczesnych "właścicieli" Europy też ktoś będzie musiał zapłacić.
Cytat:To ma coś wspólnego z duchowością czy z włosami na głowie, osobnika, który celowo robi sobie glacę?Dlaczego łysy rozpina rozporek jadąc na motorze?
Żeby poczuć wiatr we włosach.
EHEHEHEHEHE
Cytat:To by znaczyło, że nie istnieją społeczeństa sekularne i że duchowość to koniecznie religia - daleko idące stwierdzenia, raczej nie mające oparcia w rzeczywistości.Społeczeństwa sekularne mogą sobie istnieć, ale to nie znaczy, że owa "potrzeba duchowości" nie istnieje w jego członkach. A z tym, że religie są najpełniejszym sposobem realizacji duchowości, chyba nie zamierzasz się kłócić.