Cytat:1. Jesteś zwolennikiem związków partnerskich?Zwolennikiem to ja nie jestem nawet państwowych małżeństw, ale jestem w stanie je akceptować.
Cytat:2. Jesteś zwolennikiem parad równości?Są mi obojętne, czasem mnie drażnią. Ale mnie wiele manifestacji drażni, co nie oznacza, że chciałbym ich zakazywać.
Cytat:3. Nie masz nic przeciwko gejom, którzy walczą o równouprawnienie?Nie mam, ale nie zgadzam się z niektórymi z ich postulatów.
Cytat:4. Jesteś przeciwny nazywaniu gejów 'pedałami' i innymi jakże 'miłymi' określeniami?Ja ich tak nie nazywam. Nie uważam, aby miałoby to być traktowane inaczej niż każda inna zniewaga.
Cytat:5. Czy uważasz, że orientację można zmienić?Nie wiem.
Cytat:6. Jaki jest twój stosunek do adopcji dzieci przez pary homoseksualne?Mieszany. Są pewne plusy, ale również nieco wątpliwości.
Cytat:7. Czy uważasz, że jawny gej/jawna lesbijka może uczyć w szkole?Nie widzę z tym problemu.
Cytat:8. Czy homoseksualizm=pedofilia?Nie.
Cytat:9. Czy poza Kyriosem masz jeszcze jakichś znajomych gejów /najlepiej z LGBT/?Nie znam Kyriosa. Znam jedną lesbijkę - raczej nie z LGBT. I nie jest oficjalnie "wyoutowana" czy jak tam to się mówi (czyt. nie oznajmia na wstępie, że jest lesbijką, po prostu sporo z nią rozmawiałem i znam ją w miarę dobrze). Możliwe, że znam kogoś jeszcze kto jest homoseksualny i po prostu nie znam tej osoby na tyle dobrze, żeby o tym wiedzieć. Generalnie niezbyt interesują mnie sprawy łóżkowe innych ludzi.
Cytat:10. Czy uważasz, że geje mają takie samo prawo do bycia obleśnymi jak hetero?Nie wiem za bardzo o co chodzi z tym "prawem do bycia obleśnym", ale raczej mają.
"Equality is a lie. A myth to appease the masses. Simply look around and you will see the lie for what it is! There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow – those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence."