nonkonformista napisał(a):Aby to ustalić, potrzeba zadać parę pytań:Jestem przeciwnikiem.
1. Jesteś zwolennikiem związków partnerskich?
nonkonformista napisał(a):2. Jesteś zwolennikiem parad równości?Nie.
nonkonformista napisał(a):3. Nie masz nic przeciwko gejom, którzy walczą o równouprawnienie?Słowo równouprawnienie powinieneś napisać w cudzysłowiu.
Ale przechodząc do odpowiedzi-mam coś przeciwko i to dużo.
nonkonformista napisał(a):4. Jesteś przeciwny nazywaniu gejów 'pedałami' i innymi jakże 'miłymi' określeniami?Nie
nonkonformista napisał(a):5. Czy uważasz, że orientację można zmienić?Teraz prawdopodobnie nie, ale kiedyś jestem pewien, że będzie to w pełni wykonalne.
nonkonformista napisał(a):6. Jaki jest twój stosunek do adopcji dzieci przez pary homoseksualne?Negatywny, za samo proponowanie takiego czegoś należą się wakacje w Jakucji.
nonkonformista napisał(a):7. Czy uważasz, że jawny gej/jawna lesbijka może uczyć w szkole?Tak
nonkonformista napisał(a):8. Czy homoseksualizm=pedofilia?Nie
nonkonformista napisał(a):9. Czy poza Kyriosem masz jeszcze jakichś znajomych gejów /najlepiej z LGBT/?Nie znam, kyrios nie jest moim znajomym (nigdy go nie widziałem) a ludzi z LGBT wcale poznawać nie chcę.
nonkonformista napisał(a):10. Czy uważasz, że geje mają takie samo prawo do bycia obleśnymi jak hetero?Generalnie nikt nie powinien zachowywać się na oczach innych obleśnie. Jeśli jednak mowa o ukazywaniu uczuć (o ile mieści się to w granicach przyzwoitości) to uważam, że geje nie powinni tego robić. Hetero wolno.
nonkonformista napisał(a):Odpowiedzi na te dziesięć pytań pozwolą nam /GoodBoyowi, El Commediante i mnie/ zakwalifikować cię do homofobów lub nie.Nie musicie tego robić. Jestem zadeklarowanym homofobem.
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
NN