Cytat:1. Jesteś zwolennikiem związków partnerskich?Jeszcze niedawno napisałbym ze tak ale GB mnie przebudzil i uświadomił ze to o czym pisał wyżej Pawcio jest faktem.
Podaj im rękę to zostawią cie z kikutem.
Cytat:2. Jesteś zwolennikiem parad równości?NIE.
Cytat:3. Nie masz nic przeciwko gejom, którzy walczą o równouprawnienie?Nie znam takich... :8O:
Większość pedałów walczy o nietykalność a nie o równouprawnienie a to kurwa nie jest to samo.
Cytat:4. Jesteś przeciwny nazywaniu gejów 'pedałami' i innymi jakże 'miłymi' określeniami?Masz odpowiedz w mojej odpowiedzi w powyższym pytaniu.
Cytat:5. Czy uważasz, że orientację można zmienić?Nie wiem ale nie wykluczam tego.
Pranie mózgu bardzo silna rzecz, nie jestem naukowcem i nie jestem przekonany ze tylko geny są za to odpowiedzialne.
Na geny to dzisiaj chyba prawie wszystko można zrzucić.
A ten ma "gen mordercy" a ten ma "gen pedała" itp..
Cytat:8. Czy homoseksualizm=pedofilia?NIe...
Dziwne skojarzenie...
Cytat:9. Czy poza Kyriosem masz jeszcze jakiś znajomych gejów /najlepiej z LGBT/?Nie.
A kyriosa nie znam, no chyba ze z internetu...
Cytat:10. Czy uważasz, że geje mają takie samo prawo do bycia obleśnymi jak hetero?Tak, i maja takie same prawa co hetero do bycia za to krytykowanymi.
Cytat:6. Jaki jest twój stosunek do adopcji dzieci przez pary homoseksualne?Takie jak w obrazku który Piotr niedawno wrzucił w dziale humor.
WYPIERDALAĆ !!!!
Cytat:7. Czy uważasz, że jawny gej/jawna lesbijka może uczyć w szkole?Gej tak ale nie pospolity pedał który będzie chciał wciskać różne bzdury moim dzieciom.
Niech se nauczyciel kopuluje nawet ze swoim samochodem o ile nie robi jakieś krucjaty w imię ruchających samochody.
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
-Konfucjusz