GoodBoy napisał(a):Co to za pytanie!? Równie dobrze mogę powiedzieć wiesz... na mieście się mówi, że żadna kobieta nie robi tak dobrych lodów jak faceci, więc nie wiesz co traciszA cycki czy widziałem.. żeby to raz... Cycki live sporadycznie zdarza mi się oglądać jak jestem na zakupach z koleżanką i ona przymierza biustonosz i mnie pyta, czy dobrze wygląda
Laski swobodniej się przy mnie czują, wiedzą, że nie patrzę na nie zwierzęcym okiem, nie oceniam jak towar, więc czują się przy mnie komfortowo niezagrożone. W obecności heteryków są bardziej spięte. Są tematy, o których dziewczyny dyskutują wyłącznie z koleżankami i gejami, o których w życiu by nie dyskutowały z heterykami. Jednym z takich tematów jest m.in obgadywanie swoich facetów pod każdym względem (if you know what I mean)
Nie wierzę Ci w ani jedno słowo z powyższego wpisu. :lol2:

A cycki czy widziałem.. żeby to raz... Cycki live sporadycznie zdarza mi się oglądać jak jestem na zakupach z koleżanką i ona przymierza biustonosz i mnie pyta, czy dobrze wygląda
Laski swobodniej się przy mnie czują, wiedzą, że nie patrzę na nie zwierzęcym okiem, nie oceniam jak towar, więc czują się przy mnie komfortowo niezagrożone. W obecności heteryków są bardziej spięte. Są tematy, o których dziewczyny dyskutują wyłącznie z koleżankami i gejami, o których w życiu by nie dyskutowały z heterykami. Jednym z takich tematów jest m.in obgadywanie swoich facetów pod każdym względem (if you know what I mean)