GoodBoy napisał(a):Jeśli takie trzymanie za mordę przez własną laskę jest skutecznym sposobem na resocjalizację homofoba i zachowywanie się normalnie wśród ludzi to ja całkowicie to popieramOn akurat homofobem nie jest
. Z drugiej strony, to tylko jego wina, że tak sobie dał wejść na głowę.GoodBoy napisał(a):Nie wiesz co piszesz, bo do LGBT należą wszyscy o określonej orientacji seksualnej + trans.Ale przecież nie wszyscy należący do tej organizacji, popierają jej cele polityczne. Zresztą, to pewnie trochę tak jak z muzułmanami. Celem politycznym islamistów, jest wprowadzenie szariatu, ale z drugiej strony nie każdy muzułmanin musi ten cel popierać.
Tak bym to widział.
GoodBoy napisał(a):Co mam wam pisać o innych sprawach, jak was tylko to interesuje i nie jesteście w stanie zrozumieć nic więcej. Do was należy pisać prostym językiem.Nom. My to taka prymitywna banda jesteśmy. Nie to to homoseksualna elita z salonów :lol2:.
GoodBoy napisał(a):ps: strasznie w tyle jesteś z serialem, później będą ciekawsze scenyTo fakt. Zacząłem oglądać w sumie dlatego, że wszyscy się tym podniecali ostatnio. Na razie z decyzji o rozpoczęciu oglądania jestem bardzo zadowolony.
GoodBoy napisał(a):Nie bardzo rozumiem w czym ta scena miałaby stereotypowo pokazywać gejów? Nie każdy gej se klatę goli.No nie każdy, ale takie postrzeganie gejów jest stereotypowe. Trochę, nie bardzo. Przedstawianie gejów jako plotkujących z kobietami o ciuchach i facetach jest już bardzo stereotypowe
.Eh, jak GoodBoy nie pisze o tym, że chciałby pod przymusem homoedukować cudze dzieci, to od razu jakoś mniej agresji wzbudza...
"Equality is a lie. A myth to appease the masses. Simply look around and you will see the lie for what it is! There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow – those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence."