Witold napisał(a):A dlaczego bym miał odpowiadać, GoodBoy nigdy nie odpowiada na moje pytania...Ostatnio, zgodnie z duchem chrześcijańskiej sekty, dałem Ci szansę, odpisując na kilka twoich postów. Ty się jednak nadal chcesz bawić w pozorne nie prezentowanie swoich poglądów, tylko odpytywanie GoodBoya, a następnie ideologiczne ataki. Tak się ze mną bawić nie będziesz
Napisałem, co chcę, aby bylo nauczane w szkołach. Teraz czas na twoją kolej, czyli konfrontację tego, czyja chcica jest bardziej naukowa. Witold, nie odpowiadając, potwierdza to co pisałem o strachliwych homofobach, którzy dlatego zajadle atakują takich jak GoodBoy, ponieważ lękają się rzetelnej edukacji seksualnej w szkołach. Wiedzą, że to jest początek ich końca, ponieważ rzetelna edukacja uderza w fundamenty ich chorej ideologii.CreatedHomofob dalej woli pierdolić o bajeczkach, niż rzeczywistości. I jak zwykle wciąż nie potrafi przestać wypowiadać się w temacie, który go tak piekli i odraża... To jakaś zemsta za to, że Cię zesłali do Homolandu? Tam nie możesz słówkiem pisnąć, więc tutaj znalazłeś ujście swoich frustracji? :-D Niestety, nie oferuję darmowej psychoterapii.