GoodBoy napisał(a):Oj, tak, to w końcu jedyny i najlepszy sposób na bezkarne wtłaczanie steku witoldowych bzdur w młode naiwne umysły.
Jakby sobie GoodBoy zerknął na listę szanghajską (o ile wie co to jest), to zobaczyłby, że np. w pierwszej dziesiątce najlepszych uniwersytetów na świecie, siedem to uniwersytety prywatne, w tym pierwsza trójka...
Aha, no tak - przecież uniwersytety to tylko "jakieś szkoły". W nauce gudbojowej uniwersytety nie mają żadnego znaczenia.
Cytat:Nie odpowiadam na pytania, na które już odpowiadałem.
Gwoli ścisłości, GoodBoy odpowiedział na pytanie o przeszczepy - ale tylko powtarzając swoje kłamstwo na ten temat. Źródła swoich fanaberii nigdy nie podał. Do ustawy, która mówi zupełnie co innego, się nie odniósł. Czyli krótko mówiąc, GoodBoy na pytanie nie odpowiedział.
Na pytanie o orientację GoodBoy nie odpowiedział. Chociaż oczywiście, załóżmy nieprawdopodobne, że GoodBoy nie kłamie - mogłem przeoczyć. W takim wypadku poproszę o link do właściwego postu.
"Poszukaj sobie", "wygugluj sobie", ani inne tym podobne oczywiste wybiegi i ucieczki od tematu, mnie nie interesują.
Cytat:Witold nadal unika jasnego sformułowania swojego stanowiska, sra w gacie przed oczywistą kompromitacją. Chrześcijańska łaska okazała się pomyłką. Widać, że ten sposób nie wywołuje jakiejkolwiek resocjalizacji.
GoodBoyowi się po prostu w głowie nie mieści, że ktoś może nie myśleć w tak totalitarny sposób jak on i nie uważać, że rząd powinien decydować o tym, czego się uczy w szkołach.