exodim napisał(a):Heteroseksualistów. I mieli do tego słuszne prawo. Jedynie truchła pedałów musieli "wyławiać", bo to tylko 1-2% społeczeństwa.Tak hetero moje przejęzyczenie. 1-2% to szacunki bardzo ostrożne i mocno zaniżone. Traktowanie nieboszczyków, których orientacja jest nieznana jako heteryków jest czynnikiem powodującym, że mamy do czynienia nie tylko z odległą hipotezą, opartą o badanie bardzo wąskiej próbki badanych, lecz niezweryfikowaną ciekawostką. Nie wiem czemu liczyłeś na to, że nikt nie wejdzie do źródła i nie zweryfikuje twoich kłamstw. Nie wiem też, czemu zabierasz głos na tematy, o których nie masz bladego pojęcia, które tylko liznąłeś, niedokładnie przeczytałeś, a potem rzucasz linkiem i kwitujesz błędnymi wnioskami.
exodim napisał(a):Ad rem. Jeszcze raz: struktury dwóch obszarów mózgu geja były zbliżone do tych w mózgu kobiety hetero (inne u hetero F i hetero M oraz homo są podobne). This is what makes homo a homo.Znowu kłamiesz:
Cytat:The anterior hypothalamus of the brain participates in the regulation of male-typical sexual behavior. The volumes of four cell groups in this region [interstitial nuclei of the anterior hypothalamus (INAH) 1, 2, 3, and 4] were measured in postmortem tissue from three subject groups: women, men who were presumed to be heterosexual, and homosexual men. No differences were found between the groups in the volumes of INAH 1, 2, or 4. As has been reported previously, INAH 3 was more than twice as large in the heterosexual men as in the women. It was also, however, more than twice as large in the heterosexual men as in the homosexual men. This finding indicates that INAH is dimorphic with sexual orientation, at least in men, and suggests that sexual orientation has a biological substrate.http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18872...t=Abstract
Różnica dotyczy 1 obszaru INAH, a wnioski płynące z badania nie mówią o kobiecych mózgach homo, jak manipuluje exodim, tylko o tym, że źródło kształtowania się orientacji seksualnej ma najprawdopodobniej podłoże genetyczne.
Tak oto twierdzenia exodima okazały się jego kolejnymi z dupy wziętymi wnioskami.
@down
Naprawdę szkoda mi na ciebie czasu. To wszystko już dawno bylo omawiane i masz to w powszechnych źródłach wiedzy typu wikipedia i nie tylko. Tam sobie czytaj co to jest orientacja i homoskeksualizm, skoro nadal nie wiesz. Wszyscy wiedzą, że się z nauką nie zgadzasz.