zefciu napisał(a):No i co z tego?Że Zefciu nie reprezentuje klasy pracowników.
Cytat:Nie? A ponoć jest wolny rynek.Gdzie?
Cytat:Oczywiście że jest. I nie przeczę że jest. Przeczę jakoby był to większy problem niż za PRL.Na jakiej podstawie przeczysz, że jest to większy problem niż za PRL?
Cytat:No tak - szczyt inteligencji Gocka - zmienić nicka.Szczytem inteligencji jest w taki sposób argumentować Zefciu. Wykazałem, że taka argumentacja jest "z dupy wzięta". Służy jedynie wyładowaniom Zefcia, który musi dowalać w dyskusji.
Cytat:Z tym że:No i co z tego?
- zefciu nie narzeka na swój stan materialny. Przeciwnie - jest zdania, że powodzi mu się dobrze.
Cytat:No i co z tego?zefciu nie twierdzi, że system sprawa, że jest biedny
Cytat::lol2: Przecież sam uważasz, że się dogadałeś z pracodawcą i jest Ci dobrze, to czemu się wpieprzasz do innych pracowników?zefciu nie postuluje rozwiązań dobrych dla wszystkich
Cytat:Zefciu za to wie, komu państwo nie powinno dopłacać, słowem wpieprza się do innych.zefciu nie uważa, że wie, komu państwo powinno dopłacać
Cytat:Więc Twoje zarzuty są z dupy wzięte.Zefciu trzyma formę, ale tutaj dam 5/10. Wcześniej się bardziej wysilałeś
Wydaje się, że wiara w cuda znika w jednej dziedzinie tylko po to, by zagnieździć się w innej. Karol Marks
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman
EL
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman
EL