Gocek napisał(a):Że Zefciu nie reprezentuje klasy pracowników.Za to Gocek reprezentuje.
Cytat:Gdzie?No to Ty piszesz, że jest.
Cytat:Na jakiej podstawie przeczysz, że nie jest to większy problem niż za PRL?Na takiej, że obecnie Polsce nie grozi bankructwo.
Cytat:Szczytem inteligencji jest w taki sposób argumentować Zefciu. Wykazałem, że taka argumentacja jest "z dupy wzięta". Służy jedynie wyładowaniom Zefcia, który musi dowalać w dyskusji.Jest z dupy wzięta w stosunku do liberała. Liberał to osoba, która przyznaje się do faktu, że nie wie wszystkiego i nie zna idealnych rozwiązać dla każdego.
Cytat::lol2: Przecież sam uważasz, że się dogadałeś z pracodawcą i jest Ci dobrze, to czemu się wpieprzasz do innych pracowników?Niby komu się wpieprzam? Znowu nieumiejętność czytania ze zrozumieniem. Mój układ z moim pracodawcą jest dobry dla mnie. I tyle.
Cytat:Zefciu za to wie, komu państwo nie powinno dopłacaćOwszem - nikomu nie powinno.
Cytat:słowem wpieprza się do innych.Ja pierdolę - jakich innych? Państwo z moich podatków finansuje coś, z czego nie mam korzyści. Więc mam prawo wyrazić moje niezadowolenie - bo to moje podatki. Jeśli Tobie ktoś zajebie telewizor, to próbując go odzyskać "wpieprzasz się do innych"? (bo telewizor stoi u kogoś innego)