Gocek napisał(a):To odnieś się do tego innego. Sprostowałem o co mi chodzi. I moim zdaniem, nie piszę bredni. Koronny argument liberała - piszesz brednie, propagandę itp. Super argumentacja.
Jak ktoś pisze brednie i sam to przyznaje, a potem zastępuje to następnymi bredniami, a ja to wskazuję, to potem zostaje już tylko stwierdzić, że oponent pisze brednie. Nie będę Ci przecież set razy tłumaczył, że to czego nie ma, nie może być przyczyną zadłużenia, które jest.
Gocek napisał(a):Nic takiego nie chcę Tobie (wam) wmówić.
Faktycznie - chcesz nam wmówić, że most, który nawet nie jest planowany, a wszelkie plany jego budowy są niszczone, wpływa na sprawność przeprawy przez rzekę. Super!:>
Gocek napisał(a):Niczego takiego nie przyznałem (pogłębiający się socjalizm)
Tego faktycznie nie przyznałeś - przyznałeś, że napisałeś brednię i zastąpiłeś ją inną brednią.
Gocek napisał(a):to tylko Twoje życzeniowe myślenie i zaklinanie rzeczywistości (jak mówi Zefciu).
Ja jestem liberałem, a nie socjaluchem, więc nie mogę życzyć sobie pogłębiającego się socjalizmu...:roll:
A co do zaklinania rzeczywistości - pogadamy jak wrócisz na Ziemię.
Gocek napisał(a):A jedną z głównych przyczyn zadłużenia jest deregulacja instytucji finansowych.
I znowu wmawianie, że most który nawet nie jest planowany, a wszelkie plany jego budowy są niszczone, wpływa na sprawność przeprawy przez rzekę.
Już abstrahując od tego, że nawet gdyby ów most planowano to z racji tego, że planuje się go na innym kontynencie nie wpływa na sprawność przeprawy przez naszą rzekę.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd