No to chyba teraz widzisz, że ja i inni forumowi "katole" piszemy (i myślimy) lajtowo w porównaniu z wybranymi przedstawicielami czeluści internetu. :lol2:
Ale nie o to mi chodziło, nie o pojedynczy wpis jakiegoś hardkorowca. Czytaj dalej.
Spodobał mi się ten wpis:
Ale nie o to mi chodziło, nie o pojedynczy wpis jakiegoś hardkorowca. Czytaj dalej.

Spodobał mi się ten wpis:
Cytat:Dopóki żyła Matka Teresa to siedział cicho jeden z drugim. Teraz korzystają z tego, że przeciętny zjadacz informacji ma krótką pamięć i z opiekunki biednych zrobią ich dręczycielkę, tak jak z Polaków zrobili faszystów.
Zresztą dziwnie zaczęło się dziać tuż po śmierci Matki Teresy, bo tak się złożyło, iż w tym samym tygodniu zginęła księżna Diana. Skorzystano więc z okazji do zupełnie nieuprawnionych porównań kobiety, która życie poświęciła biednym, z celebrytką, która w starannie dobranych kreacjach brała udział w akcjach i balach charytatywnych, kiedy akurat nie pływała jachtem z kochankiem milionerem. I z tych porównań medialnych wychodziło zawsze jakoś tak, że obie pomagały biedakom, ale Diana była ładniejsza i miała cięższe życie.