zefciu napisał(a):No i proszę - Machefi otwarcie stwierdził właśnie, że jestem bandytą, bo mam działalność.To nie stwierdziłem tylko ty. Ja zadałem ciąg pytań, a Zefciu kluczy i odwraca kota ogonem tak, że już się zwierzakowi w głowie kręci. Jeśli masz działalność jesteś przedsiębiorcą, jako przedsiębiorca nie jesteś pracownikiem, nawet jeśli to działalność jednoosobowa, więc stwierdzenie "Sam jestem pracownikiem. Więc Ty mnie w spokoju zostaw." jest z gruntu fałszywe. W dodatku wypowiedziane po to, by wtrącać się w sprawy pracowników, którym Zefciu nie jest.
Cytat:A mieć jej nie powinienem (co Machefi najwidoczniej widzi prozorliwymi oczyma).Zefciu znów usiłuje błysnąć umiejętnością czytania, niestety czyta bez zrozumienia. Wyraźnie napisałem: "zdecyduj się kim chcesz być i odpowiednio do tego zawieraj umowy".
Cytat:Ja się drogi Machefi zdecydowałem kim chcę być, odpowiednią umowę zawarłem, a ty się odpierdol.Czyli pracownikiem nie jesteś, odpierdol się od nich, to oni odpierdolą się od ciebie. Macie różne interesy, wręcz sprzeczne, a ty śmiesz się podszywać pod nich.
Cytat:Jak uważasz, że jestem bandytą, to na mnie donieś.Nic nie uważam, poza tym, że jesteś krętacz, albo podatkowy, albo forumowy, wybierz która opcja lepiej cię opisuje.
PiS to dwa kłamstwa i spójnik
Andrzej Duda pełni obowiązki prezydenta, ale nie jest głową państwa - Włodzimierz Cimoszewicz
No dobra, przyznaję, jestem lewakiem.
Andrzej Duda pełni obowiązki prezydenta, ale nie jest głową państwa - Włodzimierz Cimoszewicz
No dobra, przyznaję, jestem lewakiem.