Marcin_77 napisał(a):Są i będą. Zrozum wreszcie, że nie chodzi o "plany eksterminacji" ale o zatrzymanie tej propagandy, zatrzymanie "małych kroczków" które już drepczą.Co mnie obchodzi pierdolnięty Putin i jego reżimowe pomysły? Zrozum to jest reżim i nie ma znaczenia, że teraz na gejów trafiło. Innym razem trafia na opozycję i może trafić na Ciebie. Do propagandy powinien mieć prawo każdy człowiek w wolnym kraju. Uważam, że gejom należą się od razu wszystkie prawa identyczne jak heteroskesualistom, jednak przeciwko polityce małych kroczków też nic nie mam. Stopniowe oswajanie ludzi z tym co normalne i prawidłowe też ma swoje zalety.
Marcin_77 napisał(a):O "przykrócenie łańcucha" różnym homoedukatorom, uprawiającym demagogię. Wszystkim, którzy swoje gejostwo innym usiłują narzucać. Bo za gejami już nogami przebierają pedofile i zoofile i jeszcze pewnie inni "-file". A na to przyzwolenia być nie może.Nic takiego nie ma miejsca. Demagogię uprawiasz w tej chwili Ty, a geje chcą tylko (dla Ciebie to jest "aż") równych praw oraz przeciwdziałają dezinformacji społeczeństwa. Rozumiem, że Marcin_77 chciałby przeciwdziałać wyprowadzaniu ludzi z błędów :]
Marcin_77 napisał(a):Jesteś gejem? Jesteś szczęśliwy? Chwała Panu, bądź sobie szczęśliwy czy w związku, czy "skacząc z kwiatka na kwiatek". Ale nie dopisuj do tego ideologii, nie rób ludziom wody z mózgu, odwal się od dzieci. Bo nikomu to chwały nie przynosi.Widzę, że Ty nadal niczego nie rozumiesz. Walka o równe prawa jest fundamentem naszej godności. Nie widzę najmniejszego powodu, by się "odwalać od dzieci", bo też nie uważam się w czymkolwiek gorszy od Ciebie. Jeżeli masz taką potrzebę to sam się od dzieci odwal, a innym nie mów co mają robić, zwłaszcza, że to nie o Twoje dzieci chodzi. Dzieci z Domów Dziecka są tak samo moje jak i twoje, czyli niczyje, a ja nie widzę w sobie znamion, które uniemożliwiałyby mi zapewnić dziecku dach na głową, jedzenie, miłość, wychowanie i bezpieczeństwo, więc bądź tak miły i odpierdol się z łaski swojej od sugerowania, że byłbym złym ojcem, tylko dlatego, że wieczorem w łóżku posuwam faceta, a nie laskę.
Marcin_77 napisał(a):A jak społeczeństwo reaguje na tą homo-hucpę - widać. Dzieciaki chcecie urobić na swój kształt, wtłoczyć im do główek tą waszą "pseudo-tolerancję", wychowywać nowe pokolenie "Pawków Morozowów", żeby donosiły na nieprawomyślnych rodziców. Bo wtedy się dziecko im odbierze, matkę oskarży o niegospodarność i pijaństwo, ojca o molestowanie i znęcania się, obydwoje wsadzi się do pierdla a dzieciaka da do homo-adopcji. Tak to ma wyglądać? Rozpierdolić rodzinę bo to "katolicki anachronizm"?Znowu przeinaczasz. Widać jak bardzo Ci przeszkadza edukacja dzieci oparta na faktach naukowych oraz krzewieniu tolerancji. Masz chłopie problem.
Marcin_77 napisał(a):Rosja się obudziła - i dobrze. A homofobów wciąż jest więcej jak homoedukatorów a przecież rację ma zawsze większość.Hehehehe, gdzie Cię tego uczyli? Żyj sobie dalej w tej iluzji, myśląc, że to większość rządzi i rozdaje karty, zwłaszcza w Rosji :lol2: