nonkonformista napisał(a):A co, exodimie, ubędzie ci, gdy będzie się uczyć, że jest jeszcze miłość między dwoma panami/dwiema paniami?
A znasz kurwa jakąś dorosłą osobę która o tym nie wie ?
Tobie tez musieli to w szkole tłumaczyć abyś się o tym dowiedział ?
hock:DO tego nie potrzeba żadnego prania mózgu w szkołach to o co ci naprawdę chodzi ?
Ty właśnie liczysz na taki efekt prania mózgu i kondycjonowania go przez te homo-wypociny, tu nie chodzi o "dowiedzenie się" ale o "zaakceptowanie"...
Masz prawo uważać ze tak było by lepiej dla was ale nie zmusisz mnie do zaakceptowania ryzyka pomieszania mojemu dziecku w głowie i wpojenie mu ideologii do której nie mam ani krztyny szacunku.
nonk napisał(a):To akurat nie ma znaczenia. Miłość to miłość. Tyle.:*
Ostatnio pisałeś ze kobiety was kochają.
Otóż nie mój drogi, one was lubią i choć mogą mówić wam przyjemne dla was rzeczy to prawda jest taka ze kochają one prawdziwych facetów a was po prostu uwielbiają. :]
I to nie jest regułą bo jednak większość dziewczyn jakie znam (nie licząc prohipisowskich i prokomunistycznych kreatur) jest jeszcze gorzej nastawiona do homo niż ja i absolutnie was nie lubi... (Mnie to przynajmniej się lesbijki podobają :mrgreen: a moje koleżanki to są tak samo obrzydzone zarówno lesbijkami co facetami całującymi się )
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
-Konfucjusz