Skoro mowa o chwaleniu Piotra.
Wolałbym cytować pierwotny post niż jego zmienioną wersję ale dostępu do forum nie miałem:
Ciśniesz i ciśniesz, pytasz po pięć razy o jedną rzecz, a taki udaje, że pytania nie było. Może powinienem jak to obrazowo ująłeś "sprzedać ci fangę w ryj" żeby dotarło, że o coś pytam, hę?
Wolałbym cytować pierwotny post niż jego zmienioną wersję ale dostępu do forum nie miałem:
zefciu napisał(a):I oto błogosławiony efekt opierdalania piotra35Zaiste masz rację, opierdalanie Piotra daje efekty, opierdalanie Zefcia żadnych.Gdyby postawić koło Ciebie gościa, który by Ci co godzinę wypłacał fangę w ryj, byłbyś najbardziej wartościowym dyskutantem na forum.
Ciśniesz i ciśniesz, pytasz po pięć razy o jedną rzecz, a taki udaje, że pytania nie było. Może powinienem jak to obrazowo ująłeś "sprzedać ci fangę w ryj" żeby dotarło, że o coś pytam, hę?
PiS to dwa kłamstwa i spójnik
Andrzej Duda pełni obowiązki prezydenta, ale nie jest głową państwa - Włodzimierz Cimoszewicz
No dobra, przyznaję, jestem lewakiem.
Andrzej Duda pełni obowiązki prezydenta, ale nie jest głową państwa - Włodzimierz Cimoszewicz
No dobra, przyznaję, jestem lewakiem.

Gdyby postawić koło Ciebie gościa, który by Ci co godzinę wypłacał fangę w ryj, byłbyś najbardziej wartościowym dyskutantem na forum.